Antti Takkunen

Ilmailujuttuja lehdistössä

10 viestiä aiheessa

Tähän ketjuun voisi kerätä pääasiallisesti muissa kuin vakiintuneissa ilmailulehdissä julkaistuja ilmailuaiheisia lehtijuttuja.

 

JOS vastaava ketju on jo olemassa, saatte kaikki yhdessä piestä minut ja modet siirtävät sen jälkeen tämän viestin asiaan kuuluvalle alueelle. :)

 

Asiaan:

OP-ryhmän asiakaslehti OP käyttää numerossaan 3/06 (tuli luukusta tänään) yhden aukeaman juttuun, joka kertoo ammattilentäjän opintojen rahoittamisesta pankkilainalla. Otsikolla "Urahaaveita ilmassa" kerrotaan Blue1:lla perämiehenä työskentelevän Tuomas Ylitalon ilmailu-urasta ja päätöksestä hankkia koulutus lainarahalla.

 

Juttu on kirjoitettu hauskasti ja yllättävän perusteellisesti ollakseen pankin "mainoslehti". Kirjoitus kiinnostaa varmasti kaikkia ammattilentäjäksi aikovia - varsinkin, jos opiskelupaikka on vielä epävarma.

 

En onnistunut löytämään juttua asiakaslehden nettikäännöksestä (täällä -> OP-lehti 3/06...).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ruutulippu 3/2006-nimisessä lehdessä (poliisien yhden autourheilukerhon julkaisu) on Suomen Lentopelastusseuran koulutuspäällikön kirjoittama sivun mittainen juttu vapaaehtoisesta lentopelastustoiminnasta.Jutussa kerrotaan etsintätehtävän annosta, lennon suorituksesta ja mitä lennon jälkeen.

 

Aviisia on jaossa Esson, ABCn, Nesteen, Shellin ja Teboilin palveluhuoltamoissa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luin kanssa tuon saman lehden jutun. Täytyy nostaa hattua kaverille. Siinä on yritystä ollut pelissä.

 

Tähän samaan voisi nyt sitten mainita Medi-Helin lehden (en muista tarkemmin nyt nimeä) uusimman numeron ? jutun Turkulaisesta lentokonekuvaajasta (olisiko ollut Pekka Salmi nimeltään, en muista enää varmasti parin kuukauden takaa). Ihan mielenkiintoinen pikku pätkä. Täydentäkää paremmin muistavat tietoja.     

 

                                                                                                                                             

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämän päivän Turun Sanomien Extra-viikkoliitteessä on koko aukeaman juttu kuumailmapalloilusta.  Siinä Kalle Kulmala lennättää porukkaa Turusta Sauvoon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tekniikan maailmassa 3/07 on kiintoisa monen sivun juttu Ilmavoimien sodanaikaisesta lentokalustosta teknillisen puolen, huollon ja huollettavuuden näkökulmasta.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Parin viikon takaisessa Apu-lehdessä oli iso juttu Raimo Päätalosta. Samoin muutaman viikon takainen Suomen Kuvalehti käsitteli Tampereen "halpisterminaalia"

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itä-Savossa oli eilen eli su 25.2. pitkä juttu Savonlinnan Lentokerhon lupakirjakurssista, jonka teoriakoulutus on meneillään kansalaisopistossa. Kuvassa poseeraavat lennonopettaja Pekka Hiltunen Hyvinkäältä ja moottorilentäjäoppilas Vesa Parkkonen.

 

[ attachment removed ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tänään Turun Sanomien Extra-liitteessä juttua bongareista, mm. lentokonebongari Pekka Salmi koko sivun jutussa. Eipä sen kummempi juttu, peruskauraa, Matti Meikäläiselle ehkä jotain infoa.

 

EDIT  Oli jo samasta aiheesta näemmä ehtinyt juttua lehteä lukiessa tuonne konespottaus/turun liikennettä osastolle, linkin kera :thmbup:.

 

http://www.turunsanomat.fi/extra/?ts=1,3:1010:0:0,4:10:0:1:2008-02-09,104:10:517494,1:0:0:0:0:0:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään