Guest humiru68

Canon PowerShot G7

6 viestiä aiheessa

Terve!

 

  Ajattelin ostaa otsikossa mainittua kameraa. Laite on voittanut ainakin digi kuva lehden testin 2/07 muistaakseni.

Onko kellään kokemusta tuosta laitteesta? Se, että se on 10Mpix ei välttämättä tekee siitä parhaan mutta ei varmaan huonoinkaan. Vai onko siirryttävä suoraan saman valmistajan EOS 400D.hen? Ei taida pokkarit(johon ilmeisesti G7:kin)kuuluu olla kelvollisia muuhun kuin kuvaamiseen hyvissä olosuhteissa, valo jne. Joten eikun suosituksia tulemaan.  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Suoraan nelisatanen kehiin niin ei mee rahaa sitte myöhemmässä vaiheessa toiseen kameraan plus laseihin yms. Suosittelen nelisatasta omalta osalta.

 

-Oskari

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samaa mieltä jos kuvaaminen kiinnostan hiukankin enemmän.

 

EDIT: Itsellä siis 400D + 70-200 f/4L + iso läjä muuta roipetta =P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itsekkin katsoin pokkari vaihtoehtoa ennen 400D:n hankkimista. Kävin liikkeessä koe kuvaamassa Canon S3 enkä tykännyt yhtään. Sitten ku ei oo rahasta kiinni niin 400D + 70-200mm 2.8 IS. Niillä pärjäät jo pitkälle. Itellä 70-200mm 4L. Silläkin tulee toimeen tarpeeksi hyvin.  ;)

 

-Oskari

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitoksia vaan kaikille näistä vastauksista. Taidan vissin sittenkin satsata laatuun kerralla ja ostaa sen nelisatkun+joitakin lisukkeita, salamalaite ja sen sellaista.  Saahan tuo joltakin reissulta varmaan halvemmalla kuin täällä Suomessa, en ole vielä tutkinut hintoja. Suomessa ostettuna se maksaisi yhteensä siinä 1500 euron paikkeella lisuineen. Nyt meillä kamerana HP:n Photo Smartin R507 millä ei tee mitään. Saan Nokia N73:lla paremmat kuvat. Ja nyt olisi tarkoitus vähän satsata tuohon kuvaamiseen hieman enemmän kuin mitä kännyllä ja pokkarilla pystyy. Onhan noita kuvausaiheita ihan tänne forumiin asti julkaistavaksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään