Juho Vastapuu

Spottailupaikat Kittilässä

9 viestiä aiheessa

Jeps,

 

Eli Levillä viettelen parhaillaan hiihtolomaa ja ajattelin että voisi edes yrittää hyvän sään sattuessa mennä spottailemaan Kittilän kentälle. Alakategoriassa ei olut Kittilän kentän spottailupaikkoja, joten voisiko joku jolla on kokemusta niin vähän valaista niistä kertomalla tai esim. linkkiä johonkin paljon kertovaan kuvasarjaan tms. En sitten tiedä miten hyvin siellä olisi tarjontaa tällaiselle aloittelijaspottaajalle. Isän kalusto:

 

Järkkäri, 300 mm teleputki sanoo isä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itseänikin kiinnostaisi  sama asia. Ja lisäkysymyksenä, lentääkö Kittilään tähän aikaan vuodesta, muuta kuin ay ja kf vuorokoneet? :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Terminaalin vasemmalla puolen, henkilökunan parkkipaikalla on ihan hyvä näkymä kiitotielle, käyttivät kumpaa suuntaa vain, mutta valo toimii vain aamuisin...tikkaat on aika pakkomust siellä jos ei ole sopivaa lumikinosta aidan vieressä...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Alppihiihdon Levin maailmacupin alku yskii. Naispujottelijoiden piti päästä tutustumaan kisarinteeseen perjantaina aamulla kello 10.30.Tutustumista piti kuitenkin lykätä, kun torstai-iltana tilauslennolla Zürichistä saapuneilta seitsemältä joukkueelta puuttuu välineitä. Joukkueet tavaroineen piti kuljettaa suoralla lennolla Zürichistä Kittilään Air Balkan -yhtiön koneella. Kaikkien tavarat eivät kuitenkaan tulleet perille.

 

iltasanomat

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joukkueet tavaroineen piti kuljettaa suoralla lennolla Zürichistä Kittilään Air Balkan -yhtiön koneella. Kaikkien tavarat eivät kuitenkaan tulleet perille.

 

iltasanomat

 

Mistähän tuohon uutiseen on keksitty "Air Balkan"? Kyseessä lienee ollut bulgarialaisyhtiö BH Air. Zürichin kentän nettisivulla oli nimittäin eilen lähtevä tilauslento BGH 7002, mutta määränpää puuttui. Kone oli Airbus A320 LZ-BHD.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään