Ilkka Mäkelä

Lento-onnettomuudessa sokeutunut pilotti aikoo ilmailuyliopiston professoriksi

2 viestiä aiheessa

Aina ei ilmailijan ura ole ihan helppoa, mutta sitkeästi yrittämällä voi silti onnistua saamaan töitä ilmailun parissa tajuttomista vaikeuksista huolimatta.

 

Jenkkiläisellä kaverilla oli monimoottoripahvit ja lennonopettajakelpuutus, 1500 tuntia plakkarissa ja tiedossa työpaikkahaastattelu lentoyhtiöön.

 

Ikävästi kävi kuitenkin, kun hän lähti kokemattomamman lentäjän apupilotiksi lennolle, joka päättyi pakkolaskuun polttoaineen loputtua. Molemmat selvisivät hengissä, mutta kaverilta meni näkö, eikä oikeudenkäynti koneen tarkistanutta varsinaista pilottia vastaan tuonut korvauksia.

 

Tämän jälkeen kaverin isä on kuollut sydänkohtaukseen ja tyttökaveri diabetekseen, eikä kaveri ole siltikään lannistunut. 2 vuotta onnettomuuden jälkeen FAA myönsi hänelle lennonteoriaopettajan kelpuutuksen.

 

Nyt toukokuussa kaverin pitäisi valmistua Embry-Riddle Aeronautical Universitystä yliopiston ensimmäisenä sokeana opiskelijana, opettajien mukaan huippuarvosanoin, ja kaveri toivoo saavansa opettaa siellä muita pääaineena pre-flight safety. Hattua täytyy nostaa näin sitkeälle kaverille, joka ei luovuttanut vaan tulee edelleen työskentelemään ilmailun parissa.

 

http://www.news-journalonline.com/NewsJournalOnline/News/Headlines/frtHEAD05021307.htm

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään