Juho Vastapuu

Molanda

3 viestiä aiheessa

Terve tällekkin puolelle!

 

Ruotsissa viime kesänä kun kävimme Åressa, Ruotsissa. Kun ajoimme Järpeniin (käytiin useasti tuon matkan aikana) niin matkan varrella en voinut olla huomaamatta isoa baanaa, jonka heti tunnistin lentokentän kiitotieksi. Otimme sitten selvää asiasta. Selvitimme että kenttä, tai no kenttä ja kenttä, varsinaisesti se ilmeisesti oli lentopaikka, nimeltään Molanda. Noh isän kanssa sitten menimme kentälle. Se oli titetenkin aivan autio, mutta siellä oli yksi kone, ilmeisesti sillä oli juuri lennetty, se oli nimittäin platalla, ei mitään verhoja päällä tms. niinkuin esim. toisella tallissa olevalla koneella. Koneen rekkari oli mieleenpainuva, SE-XIS ja kun iskin tuon rekkarin googleen niin huomasin muiden mukavien kuvien keskeltä tuon saman koneen kuvan.

 

Jäinpä sitten ihmettelemään tuota konetta ja kenttää, luin netistä (http://www.exodus.fi/popi/text/popi_ruotsinmatka.htm) että kentällä ei ole ICAO -koodia ja siellä toimii pieni lentokerho.

 

Onko joku muu käynyt samaisella kentällä tai onko kenellään tietoa tuosta? Olisi mukava päästä vähän keskustelemaan siitä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo kenttä on käynyt varsin tuttuksi koska äitini asuu Åressa.  :)

Kenttää pidetään auki myös talvisin.

Jos sinne haluatte lentää niin soittakaa vaan etukäteen esim. +46702150577 tai +46 703 417285. kentältä saa 100LL paikallisesta tankista käteisellä rahalla. Lämmityssähköä on tarjolla myös.  Vieressä on Östersundin (ESPC) kenttä jonne yleensä olemme päättäneet ja aktivoineet FPL:t.

 

Peter

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään