Guest tornadof36

Shuttle American ajautui kiitoradalta Clevelandissa! (Yhtiön nimi korjattu)

6 viestiä aiheessa

CNN kertoi tällaisia:

 

Atlantasta,GA Clevelandiin lentänyt American Shuttlen 6448 on ajautunut kiitotieltä laskeuduttuaan Cle-Hopkinssin kansainväliselle lentokentälle..

 

Kukaan ei ole kuollut onnettomuudessa,eikä pahemmin ilmeisesti loukkaantunutkaan.Kuvan perusteella kone on ilmeisesti CRJ.Voi toki olla joku muukin.Koneessa oli tapahtumahetkellä 70 matkustajaa ja 4 miehistön jäsentä.

 

Tapahtumahetkellä alueella vallitsi erittäin rankka lumisade sekä kovat tuulet.

 

Kone suistui kiitoradalta n.100 ft pitkäksi ja kaatoi aidan mennessään sekä vahingoitti suuntasäteen antennia.Kone pysähtyi juuri ennen autotietä.

 

Onni onnettomuudessa ettei kukaan kuollut...

 

OT:Näkyy olevan Oregoninkin alueella kovia talvimyrskyjä.Mount Hoodilla odottelee 3 ihmistä ja koira pelastajiaan.Ilmeisesti ihmiset makuupusseissaan,mutta koirasta ei tietoa .Toivottavasti eivät jäädy!

 

-Jukka ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kun ei tässä juuri mitään vahinkoa tapahtunut, niin pistin tästä asiasta jo aikaisemmin tänään postauksen yleisen ilmailukeskustelun talvisia lipsahduksia käsittelevään "Sivuluisu"-ketjuun, mutta laitetaan vielä tännekin sama uutinen, jonka mukaan kone oli Embraer 170. Itse asiassa yhtiön nimikin muuten pitäisi olla Shuttle America?:

 

http://www.wkyc.com/news/news_article.aspx?storyid=63327&provider=gnews

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Asia selvä..

 

Hyvä kun korjasit...Enkä tiennyt moisesta ketjusta.Mutta nyt tiedän :thmbup:..

 

-Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt väitetään, että ILS:n liukupolkuantenni olisi ollut lumen peitossa eikä olisi sen takia toiminut, mikä olisi osasyynä siihen, että Empun lasku meni pitkäksi.

 

ILS localizer, joka näyttää suuntaa kiitotien keskilinjalle, oli kuulemma toiminut - kunnes kone ajoi sen antennin kumoon.

 

Alueella oli niin sankka lumipyry, että lennonjohtotornista ei nähty, mihin kohtaan Shuttle American kone laskeutui. Sitten taas väitetään, että muut koneet kyllä laskeutuivat normaalisti. Viranomaiset tutkinevat ILS GP:n toiminnan.

 

(tarkat tiedot on saatu sivulta cleveland.com, mutta se ei anna linkittää suoraan ilman että "asiakaskysely" tulee väliin...)

 

http://www.zanesvilletimesrecorder.com/apps/pbcs.dll/article?AID=200770220003

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään