Guest arzzi

Nokialta ilmainen GPS-karttasovellus

3 viestiä aiheessa

Nokia antaa kartta- ja navigointipalvelujen smart2go-alustan ilmaiseen verkkojakeluun.

 

Käyttäjien saatavilla on laaja kartta- ja reittipalvelu, joka kattaa yli 150 maata ja tukee opastavaa satelliittinavigointia yli 30 maassa.

 

Käyttäjät näkevät sovelluksesta sijaintinsa kartalla, ja he voivat etsiä palvelukohdetietoja eli point of interest -pisteitä sekä määritellä niihin reitin.

 

Nokia tarjoaa smart2go-sovelluksen aluksi valikoituihin Nokia S60- ja Windows Mobile 5.0 -laitteisiin, mutta palvelu on tarkoitus laajentaa kattamaan lähes kaikki suosituimmat käyttöjärjestelmät, kuten Nokia S60, Series 40, PocketPC, Linux ja Windows Mobile.

 

Nokia aikoo asentaa smart2go-alustan kartta- ja navigointipalvelut kaikkiin tuleviin Nokia Nseries -sarjan multimediatietokoneisiin Nokia Maps -nimellä. Sovelluksen voi myös ladata verkosta yhteensopiviin laitteisiin.

 

Käyttäjät, joiden mobiililaitteessa ei ole tukea GPS-paikannukselle, voivat ottaa Nokia Maps -palvelun käyttöön langattoman Nokia LD-3W GPS -vastaanottimen tai muun yhteensopivan lisälaitteen avulla.

 

 

Palvelu löytyy osoitteesta www.smart2go.com. Nokia pistää sovelluksen jakeluun lauantaista lähtien.

 

Kaleva

 

http://hightechforum.kaleva.fi/index.cfm?alue=10&Id1=634645&OpenStory=1〈=1&secure=0&scs=1

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sain noilta sivuilta sellaisen käsityksen että karttasovellus on ilmainen, mutta reititysominaisuuden joutuu ostamaan erikseen. Mikäs vitsi siinä nyt muka on..  :P

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään