Guest ahaka

Suomen Kuvalehti 8.4.2004

5 viestiä aiheessa

Niille joille lehti tulee tai joita kiinnostaa, niin lukekaapa sivulta 19 juttu Finnairin turvallisuudesta. Mekaaniikot ovat selvästi huolissaan turvallisuudesta... Vai onko kyse sittenkin työpaikoista?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sääli, että juttua ei löytynyt SK:n nettisivulta.

 

Oliko asia jotenkin niin, että enää ulkopuolista tarkastusta ei suorita mekatsu vaan homma on sälytetty secondin (kouluttamattomille) harteille?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sitäpä hyvinkin. Eli tarkastus siirtyy kokonaan lentäjille, ja lähinnä oltiin huolissaan MD koneiden moottoreista jotka ovat niin korkealla ettei lentäjä sinne kuulemma näe.

 

Nyt on muutenkin kuullut puhuttavan Finskin turvallisuudesta ja sen löysentymisestä. Vähän mietityttää, onko asia tosiaan niin, vai onko kyse siitä että kun vanhoista (jo menneistä) tavoista luovutaan herättää se joidenkin keskuudessa närää. Vähän näistä jutuista tulee semmonen kuva, että Finnairin todella vakavasti otettava turvallisuus olisi menneen talven lumia ja yhtiön koneet joitakin aikapommeja.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi,

 

Täytyy toivoa, että kiristyvällä kilpailulla ei ole osuutta asiassa :( Tuo turvallisuuskysymys on kuitenkin yksi Finnairin pienistä kilpailueduista...noh, ainakin paremmin tietävissä piireissä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sen tietää, että jos jotain isompaa sitten sattuisi, niin lehdistössä löytyy niitä, jotka löytävät tuostakin taas mehukkaan juuren aiheilleen...

 

Toivottavasti tuo ei nyt ole kuitenkaan rahasta kiinni -juttu, eli se ei oikeasti vaikuta turvallisuuteen millään tavalla, edes teoriassa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään