Sami Puro

Ilmailutoimittajat ry ja FlightForum.fi julistavat valokuvauskilpailun

1 viesti aiheessa

Ilmailutoimittajat ry ja FlightForum.fi julistavat valokuvauskilpailun

 

Kilpailusarjat

 

Kilpailussa on kaksi sarjaa:

 

  1. Uutiskuvasarja

  2. Avoin luokka

 

Uutiskuvasarjan palkittava kuva on ilmailuun liittyvä uutiskuva. Sen on täytettävä uutiskriteerit ainakin löyhästi, eli kuvan tulee esittää tapahtumaa. Kuvan aiheen on liityttävä ilmailuun.

 

Palkittava avoimen luokan kuva on mikä tahansa ilmailuun liittyvä kuva.

 

Molempien sarjojen voittajaa valittaessa kiinnitetään huomiota sekä kuvan taiteelliseen että tekniseen laatuun. Molempiin kilpailusarjoihin lähetettyjen kuvien tulee olla otettu vuoden 2006 aikana ja osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvaan. Kilpailu on kaikille avoin.

kuvauskilpailu1.jpg

 

 

Voittajien valinta

 

Kilpailun voittajakuvat valitsee raati, johon kuuluvat Helsingin Sanomain säätiön yliasiamies Heleena Savela, ministeri Pertti Salolainen sekä Ilmailutoimittajien edustajana Ilkka Kangastalo.

 

Kilpailun järjestäjällä on oikeus luovuttaa kilpailuun osallistuneita kuvia medialle korvauksetta kun kilpailun tuloksista tiedotetaan.

 

 

Osallistuminen

 

Kilpailuun voi osallistua joko osoitteeseen uutiskuva@flightforum.fi tai avoinluokka@flightforum.fi 16.2.2007 mennessä lähetetyllä digikuvalla tai postitse toimitetulla vedoksella.

 

Digitaalisten kilpailukuvien tulee olla jpeg –pakattuja, kuvan maksimikoko 2 MB ja maksimileveys 1200 pikseliä. Digitaalisesta kuvasta tulee ilmetä myös kuvaajan nimi.

 

Kuvavedoksen tulee olla hyvälaatuinen ja vähintään 10 x 15 cm ja enintään 30 x 40 cm kokoinen. Vedokseen tulee merkitä kuvaajan nimi sekä kumpaan sarjaan se osallistuu. Vedokset lähetetään postitse osoitteeseen: Valokuvauskilpailu, Suomen Ilmailuliitto, Helsinki-Malmin Lentoasema, 00700 Helsinki.

 

 

Palkinnot

 

Kilpailun palkintona on edestakainen lentolippu voittajan valitsemalle Finnairin (uutiskuva) ja Blue 1:n (avoin luokka) Euroopan reittilennolle turistiluokassa.

 

 logo_awf.jpg   FF_logo.png

 

 


Kysymyksiä?  - Katso Konespottaus ja Valokuvaus -palsta.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.