Jan-Erik Andelin

Uusi Embraer-foorumi avattu

5 viestiä aiheessa

Uusi Embraer-foorumi avattu

 

forumgallery_3.jpg

Republic Airwaysin EMB-170 N814MD, Dallas FtWorth

kuva Tim Perkins     

 

Uusi Embraer-foruumi on avattu osoitteessa www.embjets.net. Foorumi keskittyy lähinnä EMB-170/190-koneperheeseen, joka on konetyyppinä vasta tulossa markkinoille. Uuden Embraer Jets Forum'in taustalla ovat kokemukset MD-80 International Forumista (www.md80.net). Tämä foorumi on oli jouluna 2006 toiminut Porvoosta käsin kokonaiset 11 vuotta. Kasikymppisfoorumin jäseninä ovat tänään lähemmäs 500 ammattilaista 65:stä maasta, joista arviolta noin 400 heistä ovat MD-80-koneperheen lentäjiä. Tapaninpäivänä foorumi sai 1 000:nnen jäsenensä, indonesialaissyntyisen kapteenin Hadi Tranggono, 33, bangladeshilaisesta GMG Airlinesista, joka operoi kahdella MD-82:lla.

 

Embraer Jet Forum hakee 2-3 apulaismoderaattoria. Kriteereista saa valita sopivimman seuraavista:  / webbidesignin hyvä tuntemus / SMF ja TinyPortal tuttuja / hyvä kirjoitettu englanti ja mielellään espanjan tai portugalin taito / ilmailun ammattikokemusta, ensisijaisesti Embraer E-Jet-koneista / ilmailuteollisuuden ja lentoyhtiöiden hyvä tuntemus / myös kokeneita harrastajia kelpuutetaan hakemaan.

 

Kiinnostuksensa voi ilmoittaa lyhyellä englanninkielisellä hakemuksella osoitteella webmaster@embjets.net.

 

Erkki

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Otin vapauden ottaa tästä printin ja laitan sen iltapäivällä töihin mennessä Finnairin EMJ-ryhmän ilmoitustaululle. Et pahastune?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Uusiksi moderaattoreksi foorumiin on nimetty Mikko Oksaoja ja Stefan Vikström, molemmat "merkittävän eurooppalaisen Embraer-operaattorin" lentäjiä ja kouluttajia.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään