Guest Zege

Beijing - Capital (PEK/ZBAA) / parit kuvat

4 viestiä aiheessa

tämä vähän niin kuin jatkona tuolle Ritarannan loistavalle setille Aasiasta http://www.flightforum.fi/discussion/index.php/topic,60337.msg656592.html

 

Itse ei Bei Jingiä kummemmin Aasiassa ole tänä vuonna tullut käytyä.  Kuitenkin poikkeuksellisesti Peking oli tänä vuonna se toinen niistä duunireissuista joissa ehti jotain spottailun tapaista hieman harrastaa yhtenä päivänä.  Muuten on tullut lähinnä katseltua terminaalista, että onpa kivaa kamaa platalla  :-

 

No niin, Juhannusta edeltävällä viikolla siis Pekingiin ja heti sunnuntai aamuna jäin kentälle tohkeissani kuvaamaan.  Lähdin lyllertämään kohti spottailupaikkoja joita oli tullut joskus vuosituhanne alussa vähän ihmeteltyä.  Terminaalista lähdettyäni piti heti vedostaa muutaman pisnesjetit, kun niitä siinä kauniisti oli.

 

Tässä esimerkkiä.

[ attachment removed ]

 

Pekingin kansainvälisellä menee autoa ja konetta ristiin rastiin.

[ attachment removed ]

 

Melkoisen marssimisen jälkeen löytyi radanpäästä paikka, joka vaikutti oikein lupaavalta. Edellisellä kerralla en ollut oikein osunut tänne ollenkaan.

Pientä aamuruuhkaa ja paikallista stanua pukkaa jonossa.

[ attachment removed ]

 

Taivas alkoi mennä normaaliin Pekingiä peittävään ruskean harmaaseen pilveen, mutta paikka olisi muuten ollut oikein loistava.

 

Siitä sai tulevat...

[ attachment removed ]

 

...ja menevät.

[ attachment removed ]

 

ja niinpä parin kymmenen minuutin kuluttua sain alueelta kenkää.  Se oli jonkinlaista työmaa-aluetta (no en väitä, etten olisi sitä huomannut), mutta ei meikäläisen olisi sinällään tiellä pitänyt olla.  Vaan ei auttanut. Lähtö tuli. 

 

Aikani seikkailtuani löysin paikan josta jotenkin sai vedostettua laskeutuvia.

[ attachment removed ]

 

 

Kun ruskean töhnän läpi paistava aurinko oli about suoraan ylhäältä lähdin hakeutumaan radan toiselle puolelle. Aivan radan vierestä ja terminaaleja vastapäätä löytyy edelleen hyvä paikka.  Tosin radan ja aidan väliselle nurmikolle oli löyty ikävästi omituisia keppejä tasaisesti, joten sai olla tarkkana että kuvasi konetta oikeassa kohdassa.

[ attachment removed ]

 

Jonkun aikaa siellä sitten jaksoin kuvailla, mutta koska siellä ei ollut mitenkään turhan viileää (jossain +35 paikkeilla lienee) niin sekä melko pahasti kuvausta haitanneet lämpöväreilyt & vähemmän kirkas keli, juomien loppuminen ja edessä häämöttävä tunnin kävely terminaaliin saivat kuvausinnon kummasti sammumaan. Lisäksi liikenne alkoi olla sitä samaa stanua.

[ attachment removed ]

 

 

 

Miten niin lämpöväreilyä? Pojat tuunaa Y-8:ia.  Mun ainut kuva kyseisestä konetyypistä  :'(

[ attachment removed ]

 

Et tällainen lyhennelmä melko työläästä päivästä...

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla