Tuomas Pirttimäki

E-190 vastaan E-170


9 viestiä aiheessa

Kuvia on nyt ollut vähän foorumilla uudesta tulokkaasta: Embraer190:stä. Ihan vaan mielenkiinnosta tuli tälläinen kysyely mieleen.

 

Itse olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että uusi e190 on ihan hitusen siis kauniimpi, kun e170, vaikka samanlaisiahan nuo ovat, ainoastaan pituus on merkittävä ero...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voi sitä sittenkin vielä joutua pyörtämään puheet... A.netin ainutta kuvaa LKE:stä katsellessani kyseinen kone näytti jotenkin hölmöltä, mutta nyt Jetphotosin silmäilyn perusteella näytti paljon paremmalta. Ehkäpä sitten osaa päättää, kun näkee kyseisen masiinan kentän laidalla.

 

Pidetään nyt kuitenkin vielä E-170:n puolia kun se on äänestyksessä alakynnessä  :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tänään pääsin lähempää katselemaan. Kyllä 190 näyttää paremmalta, on paremmassa asennossa parkissa. Vaakasuorassa ;) Moottorit "litistetty" mallia 737 ;) ja onhan se solakamman näköinen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ehottomasti E170! Kone on ihanan yksinkertainen ja wingletit kaunistavat vain! E190 olisi hieno ilman siipiexit:tejä, jotka pilaavat mielestäni konetta vähän, mutta turvallisuushan se on tärkein.  E190 on kyllä todella pitkä, siitä iso plussa. mutta E170 vie voiton.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään