Otto Nieminen

Www.HornyManatee.com

4 viestiä aiheessa

Noniinpäniin...

 

Suurena Late Night With Conan O´Brienin fanina kertoisin asiasta tietämättömille osoitteesta hornymanatee.com (kiimainenmanaatti.com).

 

Eräänä iltana kyseisessä ohjelmassa esiteltiin NCAA:n uusia maskotteja. Eräänä näistä oli manaatti, joka on kaunis, eikä pelkää näyttää sitä. Siinä se sitten tanssii web-kameran edessä ja sketsiin kuului, että Late Night With Conan O´Brienin housebändin jäsen, Mark Pender, katselisi omasta kannettavastaa kun kiimainen manaatti tanssii web-kameralleen. Siinähän se, sketsi oli ohitse, ja loppuun Conan sanoi ihan lonkalta "Pender on osoitteessa hornymanatee.com (kiimainenmanaatti.com)". Myöhemmin tuona iltana NBC:n standardi-osastolta soitettiin Conanille, että jos hän mainitsee ohjelmassaan jonkun web-osoitteen, mitä ei ole oikeasti olemassa, NBC:n on lain mukaan ostettava kyseinen verkko-osoite. Niinpä tuona iltana, NBC:stä, Yhdysvaltojen ensimmäisen TV-yhtiöstä, tuli osoitteen HornyManatee.com, ylpeä omistaja seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, 159 dollarilla. Sitten Conanille, ja koko ohjelman tuotantotiimille, tuli mieleen, että miksi ostaa pelkkä verkko-osoite, jos sillä ei tee mitään. Niinpä he pistivät pystyyn kiimaisista manaateista kertovan nettisivun, johon nyt jopa voi itse lähettää omia kertomuksia kokemuksistaan manaattien kanssa, tai lähettää kuvia.

 

Koko stoori on videona täällä: http://youtube.com/watch?v=SfqCPmlyYwM.

 

Jos haluat itse lähettää jotakin kiimaisiin manaatteihin liittyvää, syystä tai toisesta, mene vain tälle nettisivulle, ja paina vain alalaidan "Submit them now!" -painiketta ja lähetä.

 

Siitä sitten teille vaan, nauttikaa jos pystytte  :laugh:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

HYVÄ! ;)

 

Niin ne tosiaan kaikki telkkarissa mainitut webbiosoitteet ovat löytyneet, mitä on tullut mieleen vilkaista. Yleensä sisältöä ei kauheasti ole, mutta onpahan manaatin kiima esitetty kattavasti ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tänne ei tullut kolmoskaudella nimiluetteloa, mutta kiitoksen sanat kuitenkin. ;)

 

www.sylviaimports.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään