Harri Koskinen

Ilmavoimat rekrytoi lentäjiä nettiyhteisössä

7 viestiä aiheessa

Ilmavoimien Esikunta tiedottaa: Ilmavoimat rekrytoi lentäjiä nettiyhteisössä

 

Vapaa julkaistavaksi 15.12.2006 12:15

 

 

Ilmavoimat rekrytoi lentäjiä nettiyhteisössä

 

Ilmavoimien yhteisö IRC-Galleriassa keräsi viikossa yli 14 000 kävijää.

 

Ilmavoimat kokeilee uusia keinoja lentäjäkoulutuksen markkinoinnissa. Suomen suurimpaan Internet-yhteisöön IRC-Galleriaan on tällä viikolla avattu Ilmavoimien yhteisö, jossa jäsenille muun muassa näytetään liikkuvaa kuvaa, tarjotaan tietokoneelle ladattavia taustakuvia ja myöhemmin houkutellaan suorittamaan ilmavalvontatehtävä minipelissä. Samalla kerrotaan erikoisjoukkojen varusmiespalveluksesta Ilmavoimissa. Kumppaneita hankkeessa ovat Klikkicom Oy sekä IRC-Galleriaa ylläpitävä Dynamoid Oy. Minipelin on tuottanut Evia Oyj. Tähän mennessä Ilmavoimien yhteisö on kerännyt jo 14 000 eri kävijää. Yhteisö löytyy osoitteesta irc-galleria.net.

 

Kampanjan tavoitteena on herättää kiinnostusta ilmailun ammatteja kohtaan ja kannustaa nuoria hakeutumaan varusmiespalvelukseen Ilmavoimiin. Samalla Ilmavoimat haluaa kokemuksia Internet-yhteisöjen toimivuudesta yhteisömarkkinoinnin kanavina.

 

Ilmavoimien verkkosivuille on rakennettu kampanjaa tukeva rekrytointisivusto, johon kaikki varusmiespalvelusta koskeva tieto on koottu helposti hahmotettavaan muotoon. Nettisivuille ohjataan kävijöitä myös lehti- ja radiomainonnalla.

 

"Jos haluaa ryhtyä hävittäjälentäjäksi, on lentoreserviupseerikurssi suoritettava jo varusmiesaikana. Tässä on meille positiivinen haaste. Alalle soveltuvat nuoret pitää saada tutustumaan kiehtovaan ilmailun maailmaan riittävän varhain. IRC-Galleriassa tavoitamme kerralla merkittävän osan kohderyhmästämme", Ilmavoimien tiedottaja Mikko Hieta kertoo.

 

"On ilo nähdä, että Ilmavoimat on ajan hermolla ja lähtee rekrytoimaan uusia lentäjiä tavalla, joka on tässä kohderyhmässä ehdottomasti toimivin", kiittelee puolestaan Klikkicom Oy:n yhteyspäällikkö Petteri Erkintalo.

 

Vuosittain lentäjäkoulutukseen hakeutuu 500-700 nuorta, joista noin 40 valitaan lentävälle varusmieskurssille. Hakuaika Ilmavoimien lentäjäkoulutukseen päättyy 15. tammikuuta. Samalla haetaan varusmiehiä lentoteknilliselle ja johtamisjärjestelmäalalle. Näille linjoille hakuaikaa on tammikuun loppuun saakka.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mitä enemmän hakijoita ilmavoimiin on sitä pienempi mahdollisuus on päästä sinne joten monen haave voi murtua:P

Siellä IRC-galleriassa oli myös ilmavoimien kilpailu johon osallistuin, siitä voi saada palkintoja. Mutta varmaan suurin osa 14000:sta kävijästä varmaan  osallistui tähän kilpailuun joten minun mahdollisuuteni on pieni voittaa jokin palkinto. Olo tuntuu tällä hetkellä hieman pessimistiseltä ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olisi ollut fiksua prikata taustakuvasta pois roskat ennen laittamista jakoon. Muuten hyvää pr:ää Ilmavoimille. Kun siellä aikoinaan palvelin, ei olisi tullut mieleenkään nähdä jotain noin draivikasta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään