Guest Juuso

Asus NVIDIA N7600GS onkelmaa

7 viestiä aiheessa

Terve!

Hommasin tossa uuden näyttiksen (Asus NVIDIA 7600GS), ja nyt on sitä testaillessa alkanut ilmenemään ongelmia. Otettaessa 4x antialiasing-käyttöön, esim. FS kilahtaa aivan täysin. Ruutu menee esim. mustaksi, värit sekoavat tai muuten vaan kuva aivan viturallaan.  Omasta mielestäni tää vaikuttais ihan ajuriongelmalta, ja eri ajureita onkin nyt tullut testailtua viittä erilaista, mutta apua ei tunnu löytyvän yhdestäkään. Mainittakoon, että 2x antialiasingilla homma kyllä tuntuis toimivan suht moitteettomasti, mutta kyllä mä haluaisin saada koko asteikon käyttöön ja toimivaks - 2x AA kuitenkin piirtää aika ilkeetä sahalaitaa.  :) Oliskohan kellään heittää jotain ehdotusta toimivista ajureista, tai muuten vaan vinkkiä että miten tuon lankun sais ruotuun.

 

Tängjyy!

 

-J

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla teki samaa vahnan näytön-ohjaimen kanssa (gf fx 5600) uusilla ajureilla. Kun vaihtoi hieman vanhemmat niin toimi hyvin. Uudella näytön-ohjaimella, mikä on melkein sama kun sulla (msi gf 7600gs 512mt) niin ongelmia ei ole ollut. jotenkin ne ongelmat niihin ajureihin viittaa.

 

-kaitsu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo-o, nVidian ajurit on ne joka bugaa, entiset toimii paremmin. Itselläni on 2 kappaletta ASUS 7800GTtä SLIllä linkattuna ja kaatuilee aivan h**vetisti jos käyttää uusia ajureita.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Selvä homma, kiitoksia. Oiskohan kellään heittää vielä jotain osviittaa toimivasta ajuriversiosta, vai meneekö hakuammunnaksi?  ;)

 

-J

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeille niita joka tulivat mukana.  Ainakin ne ovat testatuja, näyt onko ajuri ongelma kysessä vai ei.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeille niita joka tulivat mukana. Ainakin ne ovat testatuja, näyt onko ajuri ongelma kysessä vai ei.

 

Jeps, kokeilin noita mukana tulleita ajureita, ja ongelma toistuu edelleen. Nyt tuntuu siltä, että kortissa on jotain paskana, tai sitten kertakaikkiaan FS:n kanssa tuo kortti ei toimi kun jollain yhdellä tietyllä ajuriversiolla, jota en oo vielä vaan löytänyt..  :P

Koko kortti palautukseenko?

 

-J

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuskin kortissa mitään vikaa on ja voihan tietysti kokeilla toimiiko 4X jossain toisessa pelissä. Jossakin vaiheessa tosiaan oli ongelmaa antialiasingin käytössä FS2004:ssä ja asiasta oli mainintoja nVidian ajureiden release notes -dokumenteissa. Eli joku tietty asetus vain ei yksinkertaisesti pelitä. Vikaa voi yrittää poistaa kokeilemalla aikaisempaa tai uudempaa ajuriversiota tai sitten vain käyttää jotain toista AA-asetusta (esimerkiksi 2Q tai 8X). Itse tyydn 1600x1200-resoluutiolla "vain" 2X-antialiasingiin (korttina GF6600) eikä se pahalta näytä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään