Ilkka Mäkelä

Osta lentsikka ja vuodeksi henkilökohtainen lennonopettaja/ammattipilotti

3 viestiä aiheessa

Ilmeisesti uusi myyntistrategia, "vain jenkeissä":

 

Osta Cirrus, "Cirrus Access"-ohjelmalla kauppaan sisältyy henkilökohtainen ammattipilotti/lennonopettaja esim. vuoden pakettina. Henkilökohtainen opettaja istuu oikealla puolella ja vaikka opettaa alusta alkaen lupakirjanhaltijaksi hupi-, matka- tai bisneslentojen ohessa.

 

Mikäs siinä, tulee töitä lennonopettajakelpparin haltijoille ja oman koneen ostokynnys madaltuu... Ilmaiseksi homma ei kuitenkaan hoidu.

 

http://www.cirrusdesign.com/ownershipprograms/

 

http://www.cirrusdesign.com/ownershipprograms/cirrus_access_brochure.pdf

 

jossa mainitaan Cirrus Access-ohjelman hinnaksi 84850 USD, siis oletettavasti ammattipilottisopimuksen liksa ilman koneen hintaa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Taustalla lienee myös useat viimeaikaiset onnettomuudet ko. konetyypillä, tätä ikävää trendiä yritetään nyt kääntää panostamalla vahvasti ohjaajien koulutukseen.

 

Vastaavaa konseptia tarjotaan myös muiden high-performance konetyyppien lentäjille. Mm. Eclipse 500-kevytsuihkun ostajille järjestetään pakolllinen koulutusjakso "high speed/high altitude" asioista, ja vähemmän kokemuksen omaaville ohjaajille myös  turvaohjaaja-konsepti, missä lennetään esim. ensimmäinen vuosi siten että oikealla istuu ohjaaja/opettaja jolla on kokemusta tämäntyyppisestä lentämisestä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään