Juha Paulavuo

Haaparanta satsaa Kemi-Tukholma reittiin

7 viestiä aiheessa

Haaparanta ona varannut 800 000 SEK ( 88 000 €) Kemi-Tukholma lentoreitin markkinointiin. Rahoilla on tarkoitus houkutella vielä määrittelemätöntä lentoyhtiötä aloittamaan lennot ensi vuoden alussa.

Luulajan kentän väki on ymmärrettävästi katkera päätöksestä. Kemin suosimisen pääasiallinen syy on, että Haaparannasta kestää matka Luulajan kentälle kaksi tuntia ja Kemin kentälle vain 15 minuuttia. Luulajan kentän pomo on jo kesällä ehdottanut helikopteriliikennettä Haaparannasta.

 

flygtorget

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eikös Blue1 ole ollut tarjoamassa Kemi-Kruunupyy-Arlandaa? Näin ainakin kerrottiin jossakin pohjalaisessa lehdessä hiljattain.

 

Erkki

 

Tuo olisi kyllä mukavaa vaihtelua tännekkin päin,kun Finnairkin kohta lopettaa liikennöimisen tänne.Ongelmahan on täällä ollut,että Finnairin koneet ovat liian isoja Kemi-Tornion matkustajamäärille mutta Finncommin koneet taas liian pieniä.Tarvittaisiin siis jotain siltä väliltä.Ehkäpä tuo Ikean tulo Haaparannalle voisi myös piristää Kemi-Tornion lentoliikennettä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Finncomm on vasta rakentanut hallin kemiin eli ei ne ainakaan ole vähentämässä liikennettä. Muistaakseni lisäävät reittejä taisi olla kesällä jopa 3vuoroa per päivä lisää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ehkäpä tuo Ikean tulo Haaparannalle voisi myös piristää Kemi-Tornion lentoliikennettä.

 

En ole ihan varma mitä tarkoitat... mutta ei niitä IKEA huonekaluja kyllä lentokoneella huvikseen kuljettele...  :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
ei niitä IKEA huonekaluja kyllä lentokoneella huvikseen kuljettele...  :-\

 

[offtopic]

 

Mikä ettei. Kevyitä komponentteja, joita kasataan huonekaluksi vasta perillä. "Stow under the seat in front of you". "Strap around your waist. Inflate outside the airplane."

 

[/offtopic]

 

8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Haaparanta haluaisi edelleen Kemi-Tukholma-lentoreitin. Ruotsin liikenneviranomaiset pitävät parempana maakuljetuksia Haaparannasta Luulajaan ja lentämistä Tukholmaan sieltä käsin, tai vaihtoehtoisesti Pajala-Luleå-reitin muuttamista Pajala-Kemi(-Tukholma)-reitiksi, mikä kuitenkin huonontaisi Pajalan ja Luleån välisiä yhteyksiä. Siis mitään varsinaisia uutisia ei ole, mutta asiasta keskustellaan.

 

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=7827216

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään