Harri Koskinen

Volkswagen Airbus A319CJ @ EFHK 17.11.

2 viestiä aiheessa

Volkswagenin Airbus A319CJ VP-CVX kävi illalla tuomassa ilmeisesti Volkswagenin vieraita takaisin Helsinkiin. Päivystin (ihan sattumalta tietenkin ;)) Flaikkalissa, kun kone ("Worldgate 6046") tuli laskuun 15:lle.

 

Arvelin, että kone olisi tullut parkkiin terminaalin eteen ulkoriviin kuten aiemminkin, mutta se menikin rahti 1:lle standille 222 (eli samalle, jolle Corsairin 747 on pysäköinyt kahtena edellisenä viikonloppuna).

 

No siellä oli tietenkin edessä h****tinmoinen kasa rahtikontteja, mikä ihmeen rahdinkäsittelyalue platasta nykyään on tullut :P? Siten piti etsiytyä asemiin tienpenkalle pusikkoon, jossa tarvittiin täydet 400 milliä plus hieman kroppausta päälle. Tankkauksen jälkeen sain koneesta portaat ylhäällä ja ovi kiinni ainoastaan tämän yhden ruudun kunnes Shellin tankkiauto ajoi päivystämään kuvauslinjalle :thmbdn:. Se poistui Murphyn lain mukaan tietenkin vasta kun kone lähti liikkeelle.

 

Airbus A319CJ VP-CVX.

[ attachment removed / expired ]

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Siinähän se "Hippibussi" onkin... ;), kiitos kuvasta, huhut sieltä kentänlaidalta näköjään pitivät paikkansa... ;), hienoa että edes joku spotteri oli "sattumalta" paikalla... ;), ei ollenkaan huonompi case... 8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla