Guest nipasenmäki

Finnair Tekniikka

6 viestiä aiheessa

Terve! Ihan mielenkiinnosta kysyn että sattuisikohan kellään olemaan minkäänlaista käsitystä siitä että missä kaikkialla maailmaa finnairilla on teknistä miehistöä? Ja pääseekö ylipäätään finnairin kautta helposti ulkomaille teknisiin töihin ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Varmasti tuohon saat helpoimmin vastauksen kysymällä Finnairilta suoraan, no tosin jos ulkomailla onkin työntekijöitä?, niin tuskinpa kovin "rookieta"  heti sinne ensimmäiseksi laittavat...?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Omaa miehistöä taitaa olla nykyisin todella vähän. Aiemmin ulkoasemilla oli teknistä henkilökuntaa enemmänkin. Ostopalvelut tullevat nykymaailmassa edullisemmaksi. Mikäli jossain ulkomailla hommia olisikin, niihin voisi päästä vasta melkoisen työkokemuksen ja kouluttautumisen jälkeen, eli kun on mekaanikon lupakirjat ja tyyppikoulutukset hanskassa riittävällä (lue erittäin pitkäaikaisella) työkokemuksella.

 

Keikkahommia tietty saattaa tulla jonkin koneen hajotessa maailmalle, mutta em. seikat pätenevät niissäkin. Kauniisti sanoen henkilökemiatkin pelailevat aika isoa roolia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Saksan Hahnissa on miehitys paikalla, pitämässä AeroFlotin Dc10:t kunnossa. Muita ei näin äkkiseltään tule mieleen. Keikkoja tosin on sillointällöin, jos kone leviää sellaseen paikkaan, josta ei voi ostaa teknistä tukea.

Mutta ne komennukset ei ole rookielle. Ja lupakirjat kyseiselle koneelle pitää olla, eihän sitä muuten pysty re-liisaamaan etiäppäin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja Nagoyassa on aina muutaman päivän kerrallaan joku. Ison Bussin takia.

Ei noita linjahuoltoasemia oikeastaan ole kuin Helsinki-Vantaa ja Oulu noiden kahden aiemmin mainitun lisäksi.

Ulkomaille Finnairin väreissä pääsee helpoimmin varmaan lähtöselvitysvirkailijaksi, tekniikkaa ei juuri ulkomailla ole.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään