Harri Koskinen

Gulfstream G200 (IAI Galaxy) D-BAIR?

9 viestiä aiheessa

En itsekään onnistunut löytämään tuosta koneesta mitään tietoa. Muutakuin tietysti rekisterinumeron ja itse koneen mallin, toki en tiedä onko IAI Galaxy vai G200.

 

Nyt kun kone on sitten Hesassa ja eilen Tampereella, niin vetäisin johtopäätöksenä sen että Iron Maiden kulkee kyseisellä koneella.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaivelin tuossa myös itse lähdekirjallisuuden läpi, melko uusi rekisteröinti taitaa olla Saksanmaalle, kun ei kirjallisuus tuntenut kummallakaan valmistajalla ko. konetyyppiä Saksasta. Tietysti jos tietäisi ex. reg. niin sillähän tuo selviäisi liiankin helposti, tai sitten on suoraan pakasta vedetty Gulfstreamin tehtaalta...?, saisitko laitettua kuvan ko. koneesta tänne vois vielä yrittää tavalla B, löytää tuosta jotakin, kiitos.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Väritys kyllä passaisi tähän (ex-?) bermudalaiseen:

 

http://www.airliners.net/search/photo.search?regsearch=VP-BLH&distinct_entry=true

 

Ja vielä paremmin (eli pyrstölogokin täsmää) tähän caymansaarelaiseen:

http://www.airliners.net/search/photo.search?distict_entry=true&aircraft_genericsearch=Gulfstream%20Aerospace%20G-200&regsearch=VP-CAS

 

Sain nimittäin välikäden kautta tiedon erittäin hyvin asiasta perillä olevalta lähteeltä, että D-BAIR on ex. VP-CAS (c/n 029). (Noissa a.netin kuvissa on muuten väärä c/n eli samalla tunnuksella aiemmin olleen Hawker 800:n c/n.) D-BAIR on rekisteröity Saksaan viikko sitten 7.11.2006.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuohan se varmaankin on?, omistajahan tuolle VP-BLH:lle on Global Aviation Frankfurt Germany, valmistusvuosi 2000 ja entinen rekisteristerinsä N61BH. Konetyyppi Gulfstream G 200.

 

No joo, itse asiassa nykyinen D-BAIR on tämäkin, eli VP-BLH rekisteröitiin VP-CAS:ksi kesäkuussa ja sittemmin nyt marraskuussa D-BAIR:ksi. www.airlinerlist.com:in mukaan vuonna 2000 valmistuneen koneen versio on IAI Galaxy. VP-CAS:n omistajaksi oli merkitty Air Seven.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Rautaisia neitsyitä  ;D kone kuljettaa. "Virallisissa" asikirjoissa luki G200 vaan googlekaan ei rekisteriä tunnistanut joten lienee todellakin ( lainaus "marraskuussa D-BAIR:ksi" ) tuore tapaus.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään