Guest henkka92

Spottausreissu Venäjälle 2008!

7 viestiä aiheessa

Terve!

 

Tämä nyt on ainakin toistaiseksi vain pelkkä suunnitelma, mutta olisiko lähtijöitä vuoden 2008 kesällä itäkoneita spottaamaan Venäjälle. Itse olisin kiinostunut esimerkiksi Helsinki-Moskova-Novosibirsk-Moskova-Helsinki tyyppisestä reissusta. Olisi kyllä mahtavaa kun olisi vähän isompi sakki samanhenkisiä kavereita liikkellä. Hintaa reissulle kertyisi kyllä aika mukavasti, mutta kun tämän laatuisesta keikasta on kyse, niin eiköhän summa tavalla tai toisella saada kasaan. Tämä voisi olla ihan vakavasti otettava plääni. Lennot Helsingistä Novosibirsk:iin ja takaisin maksaisivat yhteensä vähän päälle 700 euroa! Kirjoittakaa ihmeessä jos kiinnostaa!

 

-Henkka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Morjens!

 

Ensi vuonna ( 2007 ) olisi tarkoitus käydä Moskovassa. Tarkemmin sanottuna "Victory Park" eli varmaankin "Suuren isänmaallisen sodan voitonpuisto" ja tsekkaamassa Moninon ihmeet ( mm. Kozhedubin La-7 ) noin 60 kilsaa Moskovasta.

 

Moskovaan vie rautatie suoraan keskustaan. Ei tarvitse maksaa kallista lentolippua ja taksimatkaa kentältä keskustaan. Kaikki vinkit myös tänne tervetulleita.

 

Pistetään Novosibirsk mietintään  ;). Yöjunalla Moskovaan ja paikallinen yhtiö vie perille....

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei yhtään hullumpi vaihtoehto. Täytyy noita vaihtoehtoja miettiä ja sitten katsoa asiaa tarkemmin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuulostaa mielenkiintoiselta, no itsellä ei resursseja ko. reissuun ole, mutta mitenköhän tuolla paikan päällä syrjemmässä Venäjällä spottaukseen suhtaudutaan?, no käsittääkseni kyllä tuolla edelleen pikku "voitelulla" asiat saa hoidettua?, ja varmasti joku Venäjänkielen taitoinen saattaisi olla hyödyllinen, sillä kielitaito tuolla suunnalla taitaa olla aika vähäistä, eihän siinä ongelmathan on tehty voitettaviksi, joten lycka till..., eikun toteuttakaa reissu jotka pystytte ja tuokaa tänne hienoja kuvia hienoista koneista...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllähän tuollainen matka olisi kiva ;D Tosin jos tuollaiselle lähdetään niin junallahan sitä kuuluu mennä niin ei kaikki rahat mene matkaan :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja tokihan tälläkin foorumilla on ilmailuihmisiä ketkä jo työnsä puolesta siellä vakituiseen kulkevat.

Uskoisin et hyviä vinkkejä tulee taatusti et mihin kannattaa suunnistaa jahka foorumillle eksyy taas.

 

japi

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En tuosta spottauksesta sen enempää kommentoi, mutta suosittelen kyllä Novosibirskissa olemista 1.8.2008. Silloin siellä näkyy täydellinen auringonpimennys. Jos millään muotoa on edes mahdollisuus päästä koskaan sellainen näkemään niin ehdottomasti suosittelen. On nimittäin sen verran vaikuttava kokemus. Itse aion olla sitä katsomassa silloin joko juurikin Novosibirskissa tai sit jossain etelämpänä, esim. Luoteis-Kiinassa.

 

Tuossa lisää infoa:

http://sunearth.gsfc.nasa.gov/eclipse/SEmono/TSE2008/TSE2008.html

http://sunearth.gsfc.nasa.gov/eclipse/SEmono/TSE2008/TSE2008iau/TSE2008-fig05.GIF

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään