Esa Kaihlanen

OH-CEM?

5 viestiä aiheessa

Tässä vanhoja valokuva-albumeja selatessa tuli vastaan kuva, joka on otettu hieman ennen meikäläisen ensimmäistä lentoa. Kone oli Cessna, ilmeisesti 172, rekisteriltään OH-CEM. Tapahtumapaikkana Kuusamo, joskus 1970-luvun loppupuolella. Tarkkaa vuotta en valitettavasti muista. Kiinnostaisi tietää hieman kyseisen koneen myöhemmistä vaiheista, vieläkö kenties lentelee jossain päin? (Meikäläinen siis tuo pikkukaveri, jota kiinnostaa enemmän itse kone kuin valokuvan ottaminen... :-[)

 

-Esa

 

[ attachment removed ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Josset ole huomannut, niin Kuusamon Ilmailukerhon historiasivulla on juttua OH-CEM:stä, eli koska se sinne ostettiin ja koska myytiin.

 

Koneen ilmeisesti Kuusamosta ostanut Matias Viitanen oli ymmärtääkseni Air Trade-firman johtaja Malmilla. Air Trade taisi lopettaa toimintansa joskus 1995-1996 kieppeillä. Viimeistään silloin kai kone on myyty eteenpäin. Kuusiston Jaska voisi tietää enemmän asiasta, jos huomaa tämän ketjun.

 

http://www.koillismaa.fi/ilmailukerho/historia.htm

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos, Ilkka! Enpä tullut ajatelleeksi etsiä Kuusamon seudun lentokerhojen sivuilta. OH-CEM on siis hankittu Kuusamoon -78. Olisikohan tuo oma lentoni sattunut jopa samalle vuodelle, tai sitten -79...

 

-Esa

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lisätään vielä varastettu kuva ESMO:n kyssärifoorumilta, jossa on kuva Malmin hallista "tammikuussa 1999" ja teksti väittää, että OH-CEM on kuvassa näkyvissä. Siis keskellä vasemmalla samoissa väreissä minun nähdäkseni....

 

 

[ attachment removed ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään