Guest TuominenJere

Battlefield 2142 - Virallinen aihe (ongelmat, kuvat yms..)

7 viestiä aiheessa

Moi

 

Juuri äskettäin kauppojen hyllyyn on ilmestynyt hieno, sekä tulevaisuuteen liittyvä räiskintäpeli. Battlefield 2142 pelin hinta on prismoissa n. 40-50 euroa. Keskustelua siis Battlefield 2142 ongelmista, klaaneista, sekä muista Battlefield 2142 peliin liittyvistä asioista. 

 

Onko täällä ketään joka aikoo ostaa / on jo ostanut kyseisen pelin? Itse omistan Battlefield 2142 kokoversion ja olen tyytyväinen peliin. Vielä on paljon opittavaa, sillä peliin on tullut uudenlaisia ajoneuvoja. :) Laskuvarjokin on tavallaan kuin pienenpieni alus jota voi ohjata koti maata. Kun laskuvarjo on maassa laskuvarjon kuori hajoaa pirstaleiksi. :)

 

 

Keskustelua, sekä kuvia tänne vain jos sellaisia saat otettua.

 

 

// Jere

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eikös tämä peli ole se jossa on mukana jotain spywarea.  :thmbdn:

 

Näin juuri.

Alla oleva suomenkielisen peliversion paketista putkahtanut paperi kertoo paljon. Sen mukaan peli saattaa sisältää ohjelmiston, joka tutkailee pelaajan konetta sen ollessa kytkettynä internetiin ja voi tallentaa IP-osoitteen lisäksi tietoja käyttäjän surffailu- ja koneenkäyttötottumuksista jne. Tiedot se sitten lähettää mainosfirmalle, minkä perusteella pelissä näkyvät mainokset valitaan.

 

Artikkeli - Peliplaneetta

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En todellakaan ole hankkimassa jos tollaisiin äärimmäisyyksiin mennään, vaikka sen varmaan saisikin kuriin jollain virustetorjuntaohjelmalla...

onko ton jälkeen enää pelin sopimusten mukainen? Tarkoitan siis sitä osiota joka pitää hyväksyä vaikka kukaan ei sitä kostaan luekkaan.  Asiasta toiseen EA lla han on jossain pelissä (oisko ollut golf peli) paidan värin muutaminen on maksullista.  :thmbdn: :thmbdn:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin ja ehkä EA:n ainoana päämääränä on rahastaa.

Monien mielestä aikaisempi battlefield 2 versio oli ehdottomasti paras koko sarjasta ja on otettu jyrkästi kantaa,

miksei EA tue 2:n käyttäjiä?

 

Kuten NFS, josta ilmestyy jälleen nopeasta aikataulusta kiinnipitäen uusin versio, ei todellakaan ole ennakkoperusteiden mukaan sen arvoinen kuin aijemmat.

Hyvästä pelistä täytyy tehdä jatko-osia ja kaikesta mahdollisesta tulee kuluttajia rahastaa.

 

Rahaa tuo valtaa

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On tämä peli aika uskomatonta tuubaa BF2:n verrattuna. Demoa kokeilin ja päätin että kauppaan jää. Eipähän tarvitse EA:n toimintaa rahallisesti tukea, jos tämä spyware juttu pitää paikkansa. :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään