Guest FINSami

Socket 939 ja AM2 liitännästä

4 viestiä aiheessa

Kertokaas vähän, että mikäs on tilanne nykyajan prosessorimarkkinoilla AMD:n kohdalla.. Ilmeisesti AM2 prossut on isompine välimuisteineen "kuningas" malleja, mutta onko 939 kuoleva laji vai vieläkö sille valmistetaan emolevyjä? Soveltuuko AMD:n X2 tuplaydin prossut (sekä 939 ja AM2) FS pelaamiseen vai onko jokin este/yhteensopivuusongelma, kuten Intelin tuplaytimillä vaikkapa Matlabin joidenkin versioiden kohdalla?

 

Muutakin valaisevaa infoa/kokemusta AMD:n 64 bittisistä prossuista arvostetaan..

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kertokaas vähän, että mikäs on tilanne nykyajan prosessorimarkkinoilla AMD:n kohdalla

 

Oikeastaan kaikkein tärkein asia tällä hetkellä on se, että Intelin uusi Core 2 prosessori hakkaa AMD:n prossut nopeudessa, virrankulutus on pienempi ja samoin lämmöntuotto. Jos nyt on uutta emoa/prossua hankkimassa, Intel olisi selkeä ykkös-vaihtoehto.

 

Kyllähän 939-emoja vielä saa, mutta uusia emoja tuskin enään suunnitellaan muuta kuin AM2-kannalla.

 

FS-yhteensopivuudesta, minulla oli AMD 64 X2 4800+(939), sekä FS2004 että FSX-demo toimivat ilman mitään ongelmia. Nyt on Intel Core 2 Duo E6700 ja simut toimivat tässäkin ilman ongelmia, ja nopeammin kuin AMD:llä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

AMD julkas AM2 kannan sen takia et piti siirtää athlonin käyttämään DDR2 muistia intelin tapaan. Tällähetkellä Intelin Core 2 Duo lyö AMD prossut miten päin vaan. Eli kyllä simut pyörii AMD tupla ytimillä ihan ok, tosin jos haluaa enemmän detaileja näytölle niin se vaatii nopeempaa laskutehoa.. Jota puolestaan Intelillä on AMD:tä enemmän.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään