Guest Ollim

Läppäri ohjaamoon

5 viestiä aiheessa

Etsin läppäriä kosketusnäytöllä jolla voisi ajaa karttaohjelmaa. Fyysinen näppäimistö ei olisi pakollinen. Muistan pari kolme vuotta sitten, että markkinoilla olisi ollut vastaaavia laitteita, mutta tuntuu että niitä ei olisi nyt kovin helposti saatavilla. Kaikki apu tai ehdoitukset ko. laitteesta otetaan kiitollisuudella vastaan!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei

Olisiko tuo toughbook panasonicilta jotain oikean suuntaista. Niitä näyttäisi löytyvän kosketus näytöllä, joka taittuu tarvittaessa näppiksen päälle. Ja raytheonilla on myös jotain lujia pc näyttöjä.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toghbookia tosiaan on muistaakseni myös kosketusnäytöllä. Yleensähän tablettikoneet ovat kynäohjattavia eivätkä reagoi sormeen. Toughbookissa on lisäksi kestävyys kohdallaan kovaan käyttöön. Huonona puolena rankka hinta, jostain neljästä tonnista ylöspäin taitavat olla nykyään. Mallisarjat eivät noissa myöskään uudistu niin nopeasti kuin tavallisissa läppäreissä, eli ei ihan uusinta uutta tekniikkaa yleensä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toughbook olisi varmaan hyvä, mutta hinta on liian kova. Tarkoitus olisi löytää edullinen kone, sillä se olisi vain väliaikainen ratkaisu. Tosiaan, kynäohjattava kävisi myös.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ahaa, no sitten on valinnanvaraa vaikka kuinka. Mulla on itsellä Toshiba Portégé M400, joka on tuollainen pienikokoinen, hyvänäyttöinen (12" 1400x1050) ja suht kestävä (magnesiumrunko, iskusuojattu levy yms). Sen verollinen hinta on vähän kahden tonnin päälle. Näytöstä tinkimällä saa ehkä muutaman satkun pois, etenkin jos löytyy varastosta pois myytäviä malleja. Toshiban vanhempaa mallia ainakin jokin aika sitten sai alehintaan, mutta voi olla jo loppu. Melkein kaikilta merkeiltä löytyy tablettimalli tai pari ja enimmäkseen tuonne kahden tonnin luokkaan ne osuvat.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään