Kauko Lehtinen

Minkä koneen ohjaamo?

8 viestiä aiheessa

Viime perjantaina 22.9. kävin paikassa, jossa käydessä tuli mieleen, että nyt tiedän millaista on olla taivaassa. Ohessa on kuva erään siellä olleen koneen ohjaamosta. Pukkaan maanatai-iltana näkyville enemmänkin kuvia sieltä mutta nyt joudutte tyytymään tähän.

 

[ attachment removed / expired ]

 

Arvatkaa odotellessa mikä kone on kyseessä ja missä kuva on otettu.

 

Kake

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

225

 

No nopeastipa tuli oikea vastaus ensimmäiseen kysymykseen. Taisi olla helppo juttu, kun laski noiden keltaisten vipujen määrän ja päätteli alkuperämaan paneelin väristä. Mutta nyt hiipii uni silmään. Enemmän kuvia illemmalla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No nopeastipa tuli oikea vastaus ensimmäiseen kysymykseen. Taisi olla helppo juttu, kun laski vipujen määrän ja päätteli alkuperämaan paneelin väristä.

 

Toi pitäis tietää ilman et kattoo ees kuvaa ;D Täytyy sanoa, että taivaaseen olet todellakin päässyt! Onneksi olkoon :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

225

 

Ja mikä vastaus on tuo "225"!  ??? Meikäläinen - tavallinen umpikiero savolainen - ei tuosta invormaatiosta tullut Huittisten hullua hurskaammaksi! Voisiko joku valaista, että onko nyt kyseessä Cessna 225 vai mikä?  ;D Ja jos noita keltaisia vipuja on kuusi, kone on varmaan kuusimoottorinen?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään