Guest peltipurkki

Kännykkävastaaja (Oli: Hauskin puhelinvastaaja?)

7 viestiä aiheessa

Mul on tällänen

netistä otettu juttu

 

Sorry but no one is avaible to answer your call this time. If you like to leave a message please wait for the BEE!!! then press "pound", press 3 then dial YOUR NAME then press 6 and dial NUMBER then press STAR press 69S for extension 4443 and leave your NAME and MESSAGE. If you want to leave the time when you call please press star twice and spin a circle then press one twentysix times and wait for the BEEP. And thanks for calling

 

saattaa olla paljonkin kirjoitus virheitä mutta kun se sanoo sen niin nopeesti ettei melkein kerkee saada selvää

Meikäkin kerran soitti vahingossa väärään numeroon, ja sieltä rupesi kuulumaan tuollaista.. Luulin jo että olin soittanut jonnekkin palvelunumeroon ;D Miten muuten saako omaan kännykkään äänitettyä vastaajaa??

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Saa

 

soitat sun vastaajaan ja sit rupeet keskutelee sen koneen kanssa painemalla numeroita

 

ja jotenkin eksyt sit asetuksiin ja äänitä oma vastaaja tervehdys jne. ja sit äänität oman terv. siihen

 

vastaajan kanssa keskustelu onnistuu parhaitan jos kännyssä on KAIUTIN puhelu toiminto niin laittaa sen päälle ja sit kuulee mitä se sanoo ja pystyy tökkimään niitä valintoja samalla

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin siis kännykkään itseensä ei saa äänitettyä vastaajaa, vaan vastaaja on operaattoripalvelu. Kun soitat vastaajanumeroon ja se on toistanut uudet viestit, se pyytää "anna tunnusluku ja paina ruutu". Sillä pääsee sitten valikoihin (jos haluat plaa plaa paina yksi). Näin Soneralla, muilla varmaan aika samanlainen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Öhh... Mikä tunnusluku?? :-[

 

PIN?

 

Itselläni ainakin menee omasta kännykästä soitettuna suoraan vastaajaan.. Jos soittaa ulkomailla tai muusta puhelimesta pitää lisätä PIN siihen..

 

Antti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei kun vastaajan tunnusluku. Saat sen kun vastaajapalvelu avataan. Jos se on ollut alusta asti, tunnusluku lukee liittymäsopimuksessa. Jos sulla on vastaajapalvelu muttet tiedä tunnusta, saat sen operaattorin tukipalveluun soittamalla. Siis ainakin Soneralla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin niilläkin on kuulema nykyään kuluttajapuoli ruuhkainen? Meidän yritysasiakkaiden ei kyllä tarvitse jonottaa kuin poikkeustapauksissa. Mutta semmoista se on, hintakilpailu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos en ihan väärin muista niin Soneran vastaajan tunnusluku on 0000 ja Elisan 1234, DNA:sta ei tietoa. Elisan vastaaja ei tunnuslukua kysy jos et ole sitä itse määrittänyt. Vastaajan voit kytkeä käyttöön operaattorisi asiakaspalvelusta, Sonera 0800 17000 (avoinna ma-pe 8-21, (arki) la 9-16.30) DNA 044 144 044 (avoinna 8.00-22.00, päivystys 24h) ja Elisa 0800-95 050 (24H)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään