Pasi Ruuth

Spanski-Falcon

4 viestiä aiheessa

Tervicko!

 

Tietääkös kukaan mikä siihen spanski-Falconiin tuli kun se kävi yrittämässä aamupäivällä kaksi kertaa lähtöä ja palasi takaisin businekseen.

 

Ekalla rundilla kierrokset tappiin, sata metriä kiihdytystä ja homma seis ja puolivälin krouvista takaisin päähän. Tokalla yrityksellä vetivät nelisen kertaa kierrokset ylös/alas ja lopuksi rullasivat pois.

 

Vikaa-vikaa-vikaa vai jotain muuta?

 

t.PR

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aaaaaarghh!  :-[

En edes tullut ajatelleeksi, että joku on jo ehtinyt.

 

No, eipä siinä, tuota tuli tosiaan itsekin hiekkakasalla ihmeteltyä, kun sitten siirryin sinne liikelentoterminaalin maastoon konetta vielä kuvailemaan, niin siinä ympärillä pyöri etelä-eurooppalaisen näköinen mies, neljä kultaista viivaa olkapäillä, "manaten jotakin tuntemattomalla murteella, Katalaania?". Eli ilmeisesti jonkunlainen kaputt pikkupikku Falconiin oli tullut...?

 

Ei nyt liity suoranaisesti tähän, mutta toissapäivänä samassa paikassa oli myös joku BizJetti ilmeisesti "laskenut allensa?", kun tälläinen tilanne oli käynnissä, luulen että tuo LJ-3 ei liity asiaan, ja pelastajat tuskin muuten koneita ihailemassa ovat kun harjat ja imeytysturve käytössä on, eli tekevälle sattuu...?

 

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään