Antti Lehtilä

Hauskin puhelinvastaaja?

12 viestiä aiheessa

Terve!

 

Tällästä kysymystä tänään..

 

Elikkä mikä on hauskin kuulemasi puhelinvastaaja? Kerro myös samalla omasi?

 

Multa löytyy tätä perinteistä linjaa oleva..

"Antti tässä terve, just nyt en ehtinyt puhelimeen mutta jätä viesti.."

 

Antti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Paras on kyllä Egotripillä: "Tänään ei kukaan vastaa, älä soita uudestaan. Me ei palata koskaan, jätä viesti vastaajaan." ;D

 

Itellä on se tylsä peruslitania kun on työpuhelin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei ole nyt vastaajaa käytössä, mutta kun joskus oli niin oli aika hämyri: "Tero (niinkun olisin vastannut puhelimeen, sitten noin 3-4 sek hiljaisuus) .. joo, soitit vastaajaan. jätä viesti merkin jälkeen."

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tässä yksi hauska:

 

Pena......(10sek) Hei! (5sek) Joo kyllä se passaa. Tuun sinne perjantaina jos vaan jätät viestiin osoteen sen äänimerkin jälkeen.

 

:D

 

Jos ois ollu tällänen keskustelu vastaajan kans.

 

V: Pena

Soittaja: No täällä Pertti Haapakoski terve. Olet voittanut IS veikkaajan pää palkinnon.

V: Joo, kyllä se passaa. Tuun sinne perjantaina jos vaan jätät viestiin osotteen sen äänimerkin jälkeen. Mro.

 

 

-Oskari

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaverilla oli joskus:

"Kuka helvetti siellä soittaa keskellä yötä? Kuka? Kuka? (pieni hiljaisuus) Joo soitit <nimi>:n vastaajan jätä viestiäänimerkin jälkeen. Moro"

1. kerran, kun kuulin aloin selittään, että nythän on kello 12 päivällä. ;D Onneksi ei mennyt viestiksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En nyt tiedä hauskuudesta, mutta erilainen:

 

"Tämä on tiedät kyllä kenen, tiedät kyllä mikä. Jätä tiedät kyllä mikä, tiedät kyllä minkä jälkeen."

 

Muistan kun joskus muinoin tuli jokin suomalainen sarja, missä  Eija Vilpas opetteli vastaajan käyttöä ja saneli viestiä. Minustra se hänen ihana äänensä oli upea kun hän sanoi terävästi että "piipin jälkeen". Jäänyt jotenkin mieleen.

 

Radiolaite innostuksen tiimoilta harkitsin itselleni oikein pitkää ja ärsyttävää pari kesää takaperin. Osa siitä olisi mennyt seuraavasti: This is plus three-five-eight-four-four-zero-four-two-nine-jotain-jotain-jotain, Gröndahl, I spell: golf-romeo-oscar-echo-november-delta-alpha-hotel-lima, in position jne.. En toteuttanut tätä.

 

Tulin tulokseen, että ei ole tarvetta kun ei ole muutenkaan kukaan jättänyt viestiä vastaajaan kertaakaan viimeiseen kuuteen seitsemään vuoteen, joten olen antanut olla automaattisen standardi-vastaajan. Hassua, 90-luvulla vastaajaa sai kuunnella jatkuvasti. Nykyään ihmiset vain tekstaavat, tai soittavat myöhemmin uudelleen tai odottavat että soitan takaisin. 

 

-Korjaus, yhden kaverin oli tarkoitus kolme vuotta sitten jättää mulle viesti vastaajaan. Hän ei tiennyt numeroani alunalkaenkaan ja oli kysynyt sen sitten numerotiedustelusta. Kaveri ei tiennyt että numeroni oli salainen ja hän oletti että toista samannimistä ei mahtuisi samaan kaupunkiin ja luuli saaneensa oikean numeron. Henkilö ei ollut minulle sukua.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jostain lehdestä luin aikanaan mallin, jonka meinasin toteuttaa... jätin kuitenkin väliin.

 

Eli kyse oli vielä lankapuhelin-ajasta:

 

"Tämä on Mikon jääkaappi. Mikko on jossain, ja puhelinvastaaja on vuosilomalla. Sanele viestisi äänimerkin jälkeen oikein hitaasti, niin kirjoitan sen paperille ja kiinnitän magneetilla oveeni. Kiitos! *piip*"

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itselläni on perinteinen "olen tällä hetkellä tärkeässä myyntineuvottelussa, jätä merkki...". Tosin ikinä en oo myyntineuvottelussa ollut :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Bileäänet kuuluu tasutalla: "Haloo....Haloooo? ....3 sec hiljaisuus...ja sen jälkeen PIIIP"  ;D

 

Itse kun kerran soitin tämän henkilön vastaajaan luulin tuon piipin tulevan siitä että hän laittoi minut pitoon. Taisi muutama kirosana jäädä sinne vastajaan.  ;D

 

Itselläni on vain se perus "Olette soittanut vastajaan kälä kälä kälä..."

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vanhaan kunnon analogiaikaan (70-luku) HPY:ltä sai vain yhden mallista puhelinvastaajaa (vuokralle), nimeltä Ekkofon.

 

Siis tällaisen: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=37574084

 

Laitteen toiminta oli sikäli hauska tai nerokas, miten tahdotte, että siinä oli esim. minuutin mittainen päättymätön nauhalenkki, jonka alkuun saneltiin ulospäin menevä sanoma ja senjälkeen oli alle minuutti aikaa soittajalle jättää viesti.

 

Laitteen takana oli erillinen 220 V pistorasia, johon piti kytkeä erillinen esim. C-kasettinauhuri, ja vielä sellaista tyyppiä oleva nauhuri, että sen voi jättää valmiiksi äänitysasentoon, vaikka virta ei ollut kytkettynä. Sitten, kun joku soitti Ekkofoniin sisäänpäin, rele kytki päälle sähkön nauhuriin, joka sitten alkoi äänittää heti, ja jokaiseen äänitykseen tuli siis myös ulospäin menevä viesti ja mahdollisesti soittajan ulospäin menevän viestin aikana puhumat sanat.

 

Hieman hankala systeemi siis, mutta se kyllä toimi ihan hyvin, vaikka nauhurista viestejä kuunnellessa meni aina aikaa paljon, koska vehje siis taltioi aina täyden minuutin pätkän kerrallaan ja senjälkeen rele katkaisi nauhurista taas sähkövirran seuraavaan saapuvaan puheluun saakka. Toisaalta, jos kasettinauhuriin laittoi tunnin C-kasetin, niin 60 puhelua oli ihan kohtalainen vastaanottokapasiteetti.

 

No, meillä muusikonretaleilla oli tapana pitää hauskaa sisäänsoittajien kustannuksella. Eräällä kaverillani oli seuraava viesti:

 

"Vit**akos tänne soittelette, s**tana, soittakaa johonkin muuhun numeroon, mutta jos nyt on ihan pakko, niin jättäkää viesti myös tähän vastaajaan"...

 

Niitä kirosanoja, mitkä soittajat sanoivat ulospäin menevän viestin aikana, jotka siis myös taltioituivat kaseteille, oli "hauska" kuunnella  ;D

 

Myönnetään, itselläni oli myös tällainen versio: " Ilkka Mäkelä" ... (taukoa 10 sek)..."Haa, menittepäs halpaan, tämä onkin automaattinen puhelinvastaaja, jättäkää viesti"

 

Sattui kerran tietystä syystä, että Helsingin poliisilaitokselta soitettiin, koska autoni oli (kolmannen kerran) varastettu. Vihaiset konstaapelit juttelivat jotain, että "P-kele, poikahan huijaa, ei tämä ole puhelinvastaaja" ja katkaisivat puhelun. Heti seuraavaksi oli tullut uusi (tarkistus)soitto, jolla totesivat, että oli se sittenkin puhelinvastaaja...

 

No, sitten tulivat markkinoille puhelinvastaajat, joissa oli erillinen C-kasetti ulospäin menevälle viestille ja erillinen kasetti sisäänpäin tuleville viesteille, jolloin ei tarvinnut enää kuunnella muita kuin sisääntulleita viestejä. Ja oli vieläpä kaukopurkumahdollisuus erillisen pikku piippariboksin avulla, joka generoi tietynlaista äänisignaalia jonka puhelinvastaaja tunnisti omaksi purkukoodikseen soitettaessa mistä tahansa ulkopuolisesta puhelimesta ja senjälkeen saattoi kaukokuunnella sisääntulleet viestit. 80-luvun tekniikkaa.

 

90-luvun puolella tulivat sitten kännykät ja niiden puhelinvastaajapalvelut.

 

En tiedä, oliko teksti kovin diplomaattinen, mutta muuankin firman pomo ja Navajon omistaja käytti tällaista viestiä:

 

"Tämä on PP:n automaattinen vastaaja. Olen tällä hetkellä tekemässä jotakin yhtä tärkeää kuin sinun puhelusi. Jätä siis viesti, niin palaan asiaan myöhemmin"

 

Ei kovin kohteliasta minun mielestäni mieheltä, jolle sentään soitti hänelle tärkeitä asiakkaita.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mul on tällänen

netistä otettu juttu

 

Sorry but no one is avaible to answer your call this time. If you like to leave a message please wait for the BEE!!! then press "pound", press 3 then dial YOUR NAME then press 6 and dial NUMBER then press STAR press 69S for extension 4443 and leave your NAME and MESSAGE. If you want to leave the time when you call please press star twice and spin a circle then press one twentysix times and wait for the BEEP. And thanks for calling

 

saattaa olla paljonkin kirjoitus virheitä mutta kun se sanoo sen niin nopeesti ettei melkein kerkee saada selvää

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

"Tämä on PP:n automaattinen vastaaja. Olen tällä hetkellä tekemässä jotakin yhtä tärkeää kuin sinun puhelusi. Jätä siis viesti, niin palaan asiaan myöhemmin"

 

"I have a reason for screening my calls at the moment. Leave a message and I'll get back to You. If I don't, You'll figure out the reason for screening my calls..."

 

MikkO

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään