Guest Jasper

Malmin lentokentän avoimet ovet?

3 viestiä aiheessa

Voiko tämä olla totta? ??? Minä kysyn joskus jotain! :o

;D

Muistan aikoinaan olleeni Malmin lentokentän avoimilla ovilla, jolloin oli mm. lentonäytöksiä ja kaikkea muuta hauskaa. Onko nyt tänä keväänä tulossa mitään sellaista? Ilmailulaitoksen sivuilla ollessani innostuin, kun katosin Malmin lentokenttää ja siinä oli ajankohtaisena Malmin lentokentän avoimet ovet, mutta se ei sitten ollutkaan kauhean ajankohtainen, koska se koski muistaakseni vuotta 2001... >:( Ei luulisi sivujen päivittämisen olevan niin vaikeaa. ::)

Eli siis, onko tulevana keväänä Malmin avoimia ovia? Jos on, milloin?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muistan aikoinaan olleeni Malmin lentokentän avoimilla ovilla, jolloin oli mm. lentonäytöksiä ja kaikkea muuta hauskaa. Onko nyt tänä keväänä tulossa mitään sellaista?

 

Niin, voi niitä aikoja.. =)

 

Eli juu ei. Mitään niin isoa ei ole tänä vuonna, yksinkertaisesti kahdesta syystä: ensinnäkin suureksi harmikseni muihin töihin lähtenyt Sinisaaren Pekka (Malmin kentän ent. päällikkö) toivoi jo silloin 65-vuotissynttäreiden aikoihin, että hiukan pidettäisiin taukoa kun alle vuoden aikana oli kaksi todella isoa tapahtumaa ja toisaalta ei meillä MLY:ssäkään olisi varmasti löytynyt tekijöitä aloittamaan suururakkaa heti kun edellinen on saatu pois käsistä. Viime vuoden tapahtumaa nimittäin alettiin valmistelemaan vajaata vuotta aiemmin ja silloinkin monen asian (lähinnä firmojen/sponsoreiden jne) suhteen oltiin auttamattomasti myöhässä.

 

Itse jäin tauolle MLY:n hallituksesta vuodenvaihteessa joten en ole aivan kartalla siitä, mitä tapahtumia tänä vuonna kentällä pidetään, mutta sen tosiaan voin sanoa varmasti ettei mitään edellisvuosien kaltaista megahäppeningiä järjestetä ainakaan MLY:n toimesta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Terve,

 

Vastaan tähän vielä MLY:n hallituksen ja AOP järjestelytoimikunnan puolesta:

Jussi puhuu asiaa. Tänä vuonna ei noin suurta häppeningiä ole luvassa, sillä yksinkertaisesti järjestelyt tapahtumalle olisi pitänyt aloittaa seuraavana päivänä viime kevään tapahtuman jälkeen. Siihen ei ollut käytännössä mitään mahdollisuuksia, sillä järjestelyporukkamme oli/on pieni ja ison "megaspektaakkelin" jälkeen takit olivat aika tyhjät niinsanotusti...

 

Äitienpäivänä 9.5. on kuitenkin luvassa jonkinnäköinen "yleisöpäivä" Malmille, mutta varoitan heti, ettei tule pettymyksiä: tapahtuma ei ole lähellekään siinä mittakaavassa, kuin kolmena aikaisempana vuotena eikä se kanna nimeä "Malmin avoimien ovien päivä". Tämän lisäksi tullaan Malmilla järjestämään lukuisia pienimuotoisia tapahtumia ja ompahan kesällä luvassa isompiakin yleisötapahtumia, jopa kansainvälisiä sellaisia...ne vaan eivät suoranaisesti liity ilmailuun.

 

Toivon ymmärrystä tälle asialle ja eiköhän sitten taas joku tuleva vuosi nähdä Malmin AOP isompana kuin koskaan aiemmin! ;D

 

Mikään ei tietenkään estä yleisöä tutustumasta Malmiin ja saapumasta paikalle ihan tavallisinakin päivinä tai viikonloppuina...kyseessä ei ole kielletty alue, kuten varmasti moni tälläkin palstalla tietää, että sinne vaan katselemaan normaalitoimintaa ja aina lähemmäskin pääsee, kun nykäisee meitä paikallisia hihasta!

 

t. tero

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään