Jani Salo

Windows XP + F-Security Anti-Virus = KONE KAPUTT

9 viestiä aiheessa

moi

 

Tuli imuroitua eilen F-Securen Anti-Virus 2003 ohjelma. Asensin ja imuroin tarvittavat tiedostot netistä... kun installointi oli 99% valmis niin F-Secure alkoi herjata. Yritin klikata My Computer kuvaketta työpöydältä mutta kone antoi BLUE SCREENIN, jossa luki että uusi ohjelma on aiheuttanut ongelman >:(

 

Noh eikun kone buuttiin. Se onnistui mutta mikään profiili ei suostunut avautumaan ja värit olivat tippuneet 4:ään ja resoluutio kaikista pieninpään mahdolliseen. Nyt kone on niin jumissa että en saa mitään profiilia avautumaan ja DOS ei käynnisty jota kautta saisi formatoitua kovalevyn.

 

Mistäköhän saisi siis toimivan Windows XP bootti korpun jolla voisi mennä DOS:iin ?

 

neuvoja tarvittaisiin

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaverin koneella oli samantapaista f-securen ohjelmistojen kanssa, saatiin toimimaan näin:

Käynnistä kone, odota että tulee se windows xp:n lataamis ikkuna jossa palkki menee edestakaisin. Lataamiskuvan aikana sammuta kone painamalla koneen käynnistä napista. Nyt kun käynnistät koneen uudelleen tulee windossin ilmoitus että tietokone on sammutettu väärin, se antaa kolme vaihtoehtoa. Valitse vikasietotila, nyt pitäisi koneen käynnistyä ongelmitta. Vikasietotilassa poista f-securen ohjelmisto ja käynnistä kone uudelleen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

moi

 

Yritin antamiesi ohjeiden mukaan käynnistää koneen mutta kone jumiutui Safe Moden latautuessa :P

 

Ilmeisesti Safe Modessa pitäisi tulla DOS-ikkuna, josta F-Securen voisi deletoida ???

 

Jos vain saisin tuon DOS:n käyntiin niin vosin sieltä joko deletoida F-Securen tai formatoida kovalevyn, mutta kun en ole vielä onnistunut sitä DOS:ia saada toimimaan.

 

Olen jo pistänyt mailia F-Securelle... saa nähdä viitsivätkö vastata. Nyt imuroin juuri Windows XP Pro SP1 bootti korppua toisella koneella.

 

***kele kun kone toimi loistavasti ennen tuota F-Secure Anti-Virus 2003:n asennusta >:(>:(>:(>:(>:(

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

joo kokeiltiin mutta ei toiminut.

 

Formatoin kovalevyn ja installoin Windows XP:n uudelleen ja nyt taas toimii.

 

On se "kiva" asentaa kaikki ohjelmat uudelleen, varsinkin kun on modeemi yhteys...

 

PERKELE enään en noita F-Securen paskoja tuotteita käytä. Kone toimi hyvin ennen niitä >:( Täytyy kai sitten laittaa norttoni vaan tähän...

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo siis kun kone toimii loistavasti, niin ei kantsi paljoa uutta installoida. Tosin eihän sitä etukäteen osaa tietää miten käy. Tuo Arttu se on kans sellainen, että kun sen kone toimii hyvin, niin Arttu tulee levottomaksi ja asentelee koneeseen lisukkeita, sit kone sekoilee ja Arttu rauhottuu, kun saa taas ruveta selvittelemään sotkuja.... ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kato Rainer. :) Sie oot päässy Suomee eteläst. LOL Äsh, pakkohan siinä koneessa on joku virustorjunta olla. En oikein usko, että virutorjunnan merkillä on väliä. Tunnustan kyllä samantien, että en ole fsecurityä kokeillut. Jaa nii Arttu, eikö hänell on justiisa joku oma server, eikä hänt' tääll paljoo näy.

 

Mitä sie Rainer alvariisa vaihtelet veppiosotetta, miehä jouvun pari vuujen välen kirjoottamaa linkit uuvestaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kato Pekka, siinä toinen Artun lisäksi, joka 3 kertaa viikossa kaivaa sorkkaraudan ja rautakangen komerosta ja rusikoi koneen, että sitä taas ruuvailla ja laitella kuntoon. Mulla on nyt ollu tää kokoonpano 3 vuotta eikä mittään onkelmaa ja nyt mää koputan puuta kop kop...

 

Niin ja Nortonin jälkeen laitoin ZoneAlarmin ja Antivirin ja hyvin ovat hommansa hoitaneet, ilmaisia vielä ovat.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu tälläisiä samanlaisia ongelmia on ollut monilla kavereistani. Jos kone ei suostu menemään windowsiin ja poistaa F-Secure ohjelmistot DOS:sta niin sekään ei välttämättä vielä auta, vaan pitää mennä poistelemaan f-secure myös rekisteristä. Tuo F-Secure on kyllä helvetin v*ttumainen poistaa koneelta. Lisää/Poista toiminto ei läheskään poista kaikkea mitä pitäisi ja silti koneen uudelleenkäynnistyksen yhteydessä f-securen joku ohjelma latautuu tai yrittää latautua ja herjaa jotain, koska rekisteristä ei ole poistunut ohjelmiin viittaavia kohtia. Onneksi mulla sentään on toiminut loistavasti. F-Secure vaan tykkää olla sellainen, että se ei pidä jostain ohjelmasta joka on koneella (esim. palomuuri) ja täten ei suostu toimimaan normaalisti.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään