Guest jol

Suomalaisia ilmailublogeja

5 viestiä aiheessa

Olisi kiva tietää mitä suomenkielisiä ilmailublogeja FlightForumin lukijat seuraavat. Jos pidät omaa ilmailublogia, esittele toki verkkopäiväkirjasi.

 

Itse ryhdyin tammikuussa ultakevytkurssin esittelytilaisuuden innoittamana kirjoittamaan Takaisin taivaalle -blogia (taivaalle.blogspot.com). Blogin nimeksi on sittemmin vaihtunut ytimekkäämpi "Taivaalle!". Nettipäiväkirjani käsittelee pääasiassa kevyttä ilmailua eli mm. riippu- ja varjoliitoa moottorin kanssa ja ilman sekä ultrakevytlentämistä. Tosin muutakin ilmailua toisinaan tulee esille. Kirjoitusten lisäksi houkuttelen lukijoita taivaalle videoiden ja valokuvien avulla.

 

Lista suomenkielisistä suosikkiblogeistani:

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Kas, kummallisesti tuokin on tänne asti jo ehtinyt vaikka paljon "asiaa" en ole kirjoitellut tuonne vielä. Blogin tarkoitus on tosiaan olla enemmänkin tutkimuspalsta kaikenlaisille kummallisille tuotoksilleni sitten kun ne ilmestyvät  :P

 

Toisinaan kuitenkin analyysia erillaisista ilmailupahtumista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuoreehko Havana Aviation Consulting ottaa kantaa Suomen ilmailumaailman päivänpolttaviin kysymyksiin. Pari ensimmäistä kannanottoa tuonne ilmestyi peräkkäisinä päivinä, mutta nyt näyttää viikon verran olleen hiljaisempaan. Toivottavasti ei hyvän oloinen blogi hiljenny alkuunsa.

 

-Tero-

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään