Guest LEMPPA

Näkyykö FS04 hyvin tällä yhdistelmällä???

24 viestiä aiheessa

 

NÄYTÖNOHJAIN---> Connect3D Radeon X1800XT 512MB näytönohjain    329.90e

NÄYTTÖ-------> ViewSonic VX924 19" TFT-näyttö, 1280x102    379.90e

 

kannattaako ostaa tällänen yhdistelmä? yhteishinta 708,90€

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eiköhän noilla "pärjää" ;)

 

Edit: aika kasan hilloa saa pistää tuohon, mutta antaa palaa jos sitä käteistä löytyy. Kannattaa myös ehkä tarkistaa, jos näytönohjaimessa on DVI-ulostulo (tuossa on aika varmasti), kannattaa ostaa näyttö, joka tukee DVI:tä. Kuvanlaatu paranee (en tiedä miten paljon, omakohtaista kokemusta ei ole).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo hyvä että "Pärjää"

 

joo molemmis on DVI-liitäntä

näyttikses 2kpl ja näytös 1kpl ja 1kpl VGA

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja kannattaa hetki vielä miettiä, riittääkö 1280x1024-resoluutio, joka on kaikissa 17" ja 19" pöytänäytöissä, vai kannattaako kaivaa kuvetta vielä hiukan ja ostaa 20" littu, jossa resoluutio on 1600x1200. Nekin alkavat nykyään olla suht siedettävissä hinnoissa.

 

Ihmetellä kyllä pitää noiden 19" littujen surkeaa resoluutiota. Mulla on läppärin 12" näytössäkin 1400x1050, vaikka on vieläpä kynäohjattava näyttö, eikä ollenkaan liian pieneltä näytä pikselit. Mutta aina vaan on 19" töllöissä tuo sama SXGA.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jaahans no vaihetaan

 

ja säästetään kauemmin

 

riittääkö tos näyttikses teho tohon 1600x1200resoon??

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jaahans no vaihetaan

 

ja säästetään kauemmin

 

riittääkö tos näyttikses teho tohon 1600x1200resoon??

 

no voihan viduleeri ku ne 20" on kalliita

mut ainahan ku säästää kauemmin niin saa paremman

 

Entäs sitten tällänen paketti

 

Näyttis: Ati Radeon X1800XT 512MB 329,90€ verkkokauppa.comista

 

Näyttö: Sony SDM- S205K 685€ http://www.mbnet.fi/hintaseuranta/tuote.aspx/30805

 

no pyöriikönyt hyvin?            1014,9€ on ihan vi*t*usti rahaa

 

 

pitäis varmaa löytää jostain jos voi niin niin 19" 1600x1200 resonäyttö jos niit ees tehään

 

 

tossa vielä linkki sille koti sivulle

http://www.sony.fi/view/ShowProduct.action?product=SDM-S205K&site=odw_fi_FI&pageType=Overview&category=Professional+Flatpanel+LCD

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näyttö: Sony SDM- S205K 685€

 

Uusi näyttö kun kiinnostaa vähän itseänikin ... niin mikseivät LG:n L2000-sarjan näytöt sovi? MB:n hintaseurannan mukaan esimerkiksi MikroBitin 20-tuumaisten vertailussa (5/2006) kakkoseksi rankattu LG L2000C (tietysti testit pitää aina lukea epäilevin silmin) näyttää maksavan halvimmillaan 390 euroa? On siinä Sonyyn verrattuna aika iso rahallinen ero.

 

--- Jorma

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No en todellakaan osta ainakaan tota Sonya ku siin on vasteaika "vaan" 16ms ja esim tos LG:s on 8ms(mikä riittää jo mulle) ja sit tos Viewsonicin 19" on 3ms....

 

eli tälläinen paketti ostetaan

 

Näyttis on edelleen se sama Ati Radeon X1800XT 512MB 329,90€ verkkokauppa.com

 

Näyttö: LG L2000C 390€ http://www.mbnet.fi/hintaseuranta/tuote.aspx/34274

 

yhteishinta: 791,90€

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu jos ostat tuon 1800XT:n niin sillä pärjää ihan huolletta vuoden tai pari  ;) Eikä näytössäkään mitään vikaa ole.

 

hyvä hyvä

 

kuis pitkälle täl pärjää

 

Club 3D Ati Radeon X1900XTX 512MB

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

no on niillä kyllä vähän tuota hinta eroa

X1800XT on verkkokauppa.comissa 329,90€ ja

X1900XTX on samassa paikassa 600.90 €

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

no joo mut nois on aika kalliit toimitusmaksut esim tos

Radeon X1900XT 512mb on halvimmas 15e toimitusmaksu eikä sitä ees pääse hakee mistään niinku esim. verkkokauppa.comis tai tietoasemal jne.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

hyvä hyvä. kuis pitkälle täl pärjää...

 

Muistutukseksi, että DirectX9 näytönohjaimilla pärjää niin kauan kunnes vaihtaa Windowsin XP:stä Vistaan. Nykynäyttikset toimivat toki myös Vistassa mutta ne eivät osaa hyödyntää tulevan DX10 rajapinnan hienouksia. Eikä DX9 näytönohjainta saa päivittämällä DX10 yhteensopivaksi vaan sitä varten on ostettava kokonaan uusi kortti. DX10 ohjaimia odotetaan kauppoihin Vistan julkaisun yhteydessä eli tammikuussa 2007. Toisaalta, jos on täysin tyytyväinen XP/FS2004:een eikä ole aikeissakaan siirtyä lähitulevaisuudessa Vista/FSX:ään niin eipä tällä niin väliä...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

niimpä sillä kyllä mulla nyt ainaski pari vuotta menee että uuden kunnon koneen saisin kasattua

ellen sit voita lotossa niin ei mee ku toimitusaika niin mul ois uus kone hehe

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ellei sitten ne FSX:än karkkimaisemat ole niin tärkeitä  ;D.

 

Kyllä ne on!!!!! ainaski joillekin superhulluille simuilijoille (tai sitten lottovoittajille)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin, mutta varmaan silloin Tammikuussa 07 on ne DX10 näyttikset vielä mukavan hintaisia, eikä niille löydy kunnon pelitukea vielä siihen aikaan juuri yhtään. Ellei sitten ne FSX:än karkkimaisemat ole niin tärkeitä  ;D.

 

Ei varmaan heti tammikuussa mutta tulevina kuukausina aivan varmasti. Kyllä kaikki Vistalle tulevat pelit tehdään DX10:iä silmälläpitäen. En seuraa pelimaailman tapahtumia joten nimiä en osaa heittää. DX10 korttien hinta on aluksi samaa luokkaa, kuin nyt DX9 huippukorttien hinnat. Hinta tulee alas sitämukaa, kun uusia mallia saadaan massamarkkinoille.

 

Pitää paikkansa tuo Flight Simulatorin karkkimaisuus mutta sekin on tietoinen valinta. Lähes kaikki ohjelman värit on ajettu "Hollywood" -suotimen läpi eli pinnoista tulee vähän sarjakuvamaisen ylikorostuneita. Demossa oleva Karibian karkkimaa on tietysti luku sinänsä. Sehän on meille havumetsävyöhykkeen asukeille jo liiankin imelä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä Kari taidat olla ihan oikeassa, ei minulla ole yhtään vastaan väitettävää, mutta ainahan sitä voi odotella jotain vielä parempaa ja hienompaa ja loppujen lopuksi et saa sitäkään. Jokatapauksessa, jos kiirettä ei ole niin voihan sitä investoida sitten tulevaisuuteen kun ne DX10 kortit tulee markkinoille ja saada kaikki teho irti peleistä.

 

Eihän tässäkään asiassa ole vain yhtä oikeaa ratkaisua. Jokainen tekee ostopäätöksensä itse omien tarpeiden ja resurssien mukaan. Nyt tulevana talvena on kuitenkin edessä merkittävä sukupolvenvaihdot, kun markkinoille pukkaa mm. Intel Core 2 Duo, Vista ja DX10. Eli jos on lähiaikoina sijoittamassa suuren summan rahaa uuden koneen hankintaan niin kannattaa miettiä tarkkaan, ostaako nyt vai vasta keväällä. Tekninen hyppäys on melkoinen.

 

Niin minä olen kaikista huonoin arvioimaan mitään peleihin liittyviä juttuja. Vuosikausiin koneessa ei ole ollut muuta, kuin Flight Simulator ja X-plane. Edes Windowsin pasianssia tai muita ei löydy joten... :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Heheh, tää on just niin tätä.  ;D Joka hetki on huono hetki ostaa mitään tietokoneisiin liittyvää. Aina on "ihan nurkan takana" tulossa jotain paljon parempaa. Ties minkälaiset lastentauditkin noilla deeäkskybä-ohjaimilla on. ;) Kukkaronnyörien tiukkuudesta ja edellämainitusta syystä johtuen en ole oikein ikinä edes halunnut ostaa mitään kovinkaan kuuminta hottia konettani valitessa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, kyllähän paremmat palikat ovat aina tulossa pian, mutta aina välillä tulee niitä hetkiä, jolloin se hyppäys on isompi, ja sitten on taas tasaisempaa. Ja sitten ne ennustukset menevät myös pieleen. Minäkin olen jo toista vuotta vissiin julistanut, että BTX-kotelot ovat kohta arkipäivää, mutta kotelovalmistajat eivät vissiin lue näitä foorumeita ;D DX10 on simuilijalle iso tekninen harppaus. DX10-näyttökorteista kyllä epäilemättä saa alkuun maksaa kiireisen lisää, niinkuin kaikista uusista palikoista aina, mutta luultavasti aika pian ne ovat ainoita mitä myydään. Sanoisin kyllä, että muutaman kuukauden päästä alkaa olla hyvä aika pistää koneesta kaikki uusiksi, koteloa ja käyttöjärjestelmää myöten.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Heheh, tää on just niin tätä. Joka hetki on huono hetki ostaa mitään tietokoneisiin liittyvää. Aina on "ihan nurkan takana" tulossa jotain paljon parempaa. Ties minkälaiset lastentauditkin noilla deeäkskybä -ohjaimilla on.

 

No kaikki on niin suhteellista. Esimerkiksi DirectX 9 on ollut käytössä vuodesta 2002 ja nyt on menossa purkkaviritysversio C ja yksi taitaa tulla vielä Vistaa varten. Eli ei mikään jokahetki vaan kehitys tekee ison loikan muutaman vuoden sykleissä. Lastentauteja on toki uutukaisessa odotettavissa mutta ne on hoidettavissa pienillä ajuripäivityksillä.

 

Toi BTX saattaa jäädä kokonaan lähtökuoppiin, jos oikein huonosti käy. Asiat eivät ainakaan etene, kuten suunnitteluvaiheessa luultiin. Minusta BTX tuntuu selvästi keskeneräiseltä keksinnöltä...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei siinä muuta keskeneräistä ole kuin että kotelovalmistajat eivät halua siirtyä siihen, kun sitten ei voi tehdä erinäköisillä etulevyillä ja muulla muovirihkamalla mukamas erilaisia koteloita niin vapaasti. Ilmeisesti. Ainakin se on parempi kuin täysin älytön ATX, jossa painetaan ilmaa kopan sisään niin maan perhanasti ja pyörirtetään sitä siellä sitten ympäriinsä. ATX suunniteltiin silloin kun tietokoneen komponenttien lämmöntuotto oli miljoonasosa nykyisestä. Kyllä minä kumminkin uskon että BTX:ää nyt vielä tämän vuoden puolella alkaa tulla, kun kerran Intel sitä mieltä on.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä minä kumminkin uskon että BTX:ää nyt vielä tämän vuoden puolella alkaa tulla, kun kerran Intel sitä mieltä on.

 

On varmaan vuosi kulunut, kun viimeksi lueskelin BTX:n kuulumisia. Jäin silloin ihmettelemään komponenttien asettelua ja testitulosten korkeita lämpö- ja meluarvoja. Vähän sellainen välimallin mielikuva jäi koko jutusta. Että eikö siitä saatu irti tuon enempää. No onhan BTX toki parempi, kuin vakio ATX. Nämä ensimmäiset promorakennelmat eivät vaan säväyttäneet ollenkaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mahdollisesti (?) hankinnassa on seuraavanlainen pöytäkone kokoonpano:

 

ACER ASPIRE T180:

• AMD Sempron -prosessori

• 1024 Mt:n keskusmuisti (2 x 512 Mt)

• 250 Gt:n Serial ATA -kiintolevy

• nForce® 405 MCP -emolevylle integroitu NVIDIA GeForce 6100 -näytönohjain 64 Mt (keskusmuistin kanssa max 256 Mt)

• Super Multi plus DVD+/- R+/-RW/ROM/CD -asema

• Sisäänrakennettu äänipiiri, 7.1-tuki

  Käyttöjärjestelmä: Windows Vista Premium FIN/SWE/UK

 

  NÄYTTÖ: 19” 16:10 -laajakuvanäyttö, 1440 x 900

 

  Eli kuinka FS 2004 pyörii ja pyöriikö ollenkaan koska koneessa on Windows Vista?  ???

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Mahdollisesti (?) hankinnassa on seuraavanlainen pöytäkone kokoonpano:
Kuulostaa vanhanaikaiselta. Ja muutenkin Acer... hyihyi. :)

 

Super Multi plus DVD+/- R+/-RW/ROM/CD -asema
zomg lol xiit  ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään