Guest hennri

Tämän päivän ja eilisen lennot Färsaarilta

4 viestiä aiheessa

Terve!

Vähän turha aihe, mutta meidän perheessä on tällä hetkellä kysymys elämästä ja kuolemasta.

Siskoni on tänä aamuna mennyt klo 5.30 aamulla Korsoon katsomaan Ankka Rockia ja sieltä eritoten pääesiintyjä The Rasmusta. The Rasmuksella oli eilen kuulemma keikka Färsaarilla ja nyt siskolleni on iskenyt paniikki kun huhut kertovat että eilen ja tänään ei färsaarilta ole lähtenyt lennon lentoa huonon sään vuoksi ja tämän takia Rasmus ei esiintyisi tänään Suomessa kun he ovat jumissa Färsaarilla.

 

Yritin googletella mutta en ole löytänyt vastausta eli millainen sää on ollut färsaarilla ja miten on eilisen ja tämän päivän lennot menneet kyseiselle paikalla?

 

Suuri kiitos jo etukäteen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Enpä löytänyt lennoista tietoja, mutta Faroe Islands Vagar airport (EKVG) sää on tänään vaihdellut...

 

Yleisen säätiedotuksen mukaan ilmankosteus 100 %, lämpötila 13 astetta, sateen mahdollisuus 100 %.

 

Lentokentän säästä: Vaakanäkyvyys 300 m, -RADZ FG VV001 lukee TAF:fissa eli ennusteessa tälle päivälle/iltapäivälle; eli pientä tihkua, sumua, pystynäkyvyys 100 jalkaa...

 

METAR näyttäisi nyt tällä hetkellä kuitenkin 6000 m vaakanäkyvyyttä...tosin tuulta 850 jalan korkeudessa variable G21 KTS eli kovia puuskia vielä lisäksi.

 

Saaret ovat varsin kuuluisat nopeasti vaihtelevista sääoloista. Kentän varustetasosta en löytänyt mitään tietoa näin nopeasti katsottuna.

 

Mitähän tähän nyt sanoisi...ainakin välillä on ollut niin huono sää, että ihan mikä tahansa kone ei varmaan nouse ilmaan jos RVR on 300 m ja VV 100 jalkaa.

 

Harmin paikka, jos ovat pojat jääneet tuonne jumiin.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt sielläkin on vahvistettu että pojat ovat jumissa Färsaarilla, ei hyvä, koska tänään pitää olla varuillaan kotona kun pientä kiukkua voi olla ilmassa ;)

 

No kiitos avusta kumminkin

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jep, huomasin Ankkarockin sivuilta, että tänään Rasmuksen tilalla esiintyy Amorphis (tuttuja kavereita Lepakosta) ja Rasmus ehkä huomenna, jos sää Färsaarilla paranee.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään