Petri Hiltunen

Kiva kuvasarja siitä mitä Tarkkuus ja Rallilennon MM kisossa tapahtuu

1 viesti aiheessa

katso linkki

 

http://npds.troyes2006.net/specialsections.php?op=view&artid=157  ja klikatkaa joko päiväkohtaiset tapahtumat tai alareunasta "slide show".

Kuvasetti on eteläisestä Ranskasta kotoisin olevan ilmailevan ammattikuvaajan käsialaa.

 

Kuumaa oli, paikalliset terveysasemat ja lääkärit hälytystilassa  koska tapahtuman aikana oli takana kuumin kuukausi kuuteen vuoteen. Lentonäytös kuulemma oli kuulemma hieno mutta se me missattiin myöhäisen saapumisen takia. Onneksi muut suomalaiset näkivät osan kalustosta Duxfordissa jonne ne seuraavaksi kai sitten lennähtivät.

 

Lisää suomalaisten ottamia omia kuvia lienee tulossa jonkinlaisena koosteena kunhan saadaan ensin yhdessä tehtyä artikkeli johon tullee joko Ilmailu ja/tai Siivet lehteä varten  juttua sekä Tanskan PM kilpailuista että MM kisoista  (julkaisu tietty päätoimittajista riippuen). Porukan siis tarvitsee ensin siis määritellä mitä materiaalia siis julkaistaan ja missä...Ismo toisaalla heittikin jo Tanskan osalta etukäteisherkkua mitä on tiedossa :thmbup:  Osa muiden (= mun  :-[)kuvamateriaalista on tosin vaatimatonta pokkaritasoa karkeine zoomeineen, tahraisine kennoineen ja onnettomine rajauksineen mutta fiilis lienee tämän tyyppisissä kuvissa tärkein juttu.

 

Pete

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla