Mikko J Köykkä

Miten kuvat jakoon?

5 viestiä aiheessa

Pitäisi jakaa noin giga (n. 200kpl) kuvia 9 ihmisen kesken, niin ettei niitä pääse tallentamaan/katsomaan kuka tahansa. Porukan pitäisi pystyä tallentamaan kaikki kuvat täysikokoisina koneilleen.

Ideoita miten sen saisi toteutettua?

-Kaupalliset serverit ja itse poltetut DVD:t eivät kelpaa kalleutensa takia. Eikä edes olisi järkeä ottaa jotain Nebulan 1gb:tä kahden kuukauden takia. (irtisanomisen vaiva) Yhden levyn voisi kyllä polttaa ja pistää kiertoon, mutta se on hidas vaihtoehto.

-YouSendIt voisi olla hyvä ratkaisu, mutta on aivan varmaa etteivät kaikki saa ladattua ja purettua zip-tiedostoa sielt'ä ongelmitta.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

FTP`? Esim Filezilla on hyvä ohjelma tähän tarkoitukseen.. Teet omalle koneelle FTP servon ja muut 9 henkilöä sitten uppaa sulta ne kuvat. voi tietty olla yhteys aika kuormitettu jos kaikki samaan aikaan uppailee

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko porukalla pikaviestimiä tai palveluntarjoajan veppisivutilaa käytössä? Kuvat vaikka 10 pakettiin ja tuuppaa porukalle paketti kerrallaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En sit tiedä miten käytönnölinen Skype on, mutta sillä ne saa ainakin toiselle kaverille ja siitä toinen voi sendii taas toiselle jne.

 

Miten olis sitten P2P-serverit. Kaikki samalle serverille ja sitten vain lataukseen. Pistät vielä vaikean/ei mielenkiintoisen tiedostonimen niin muut eivät sitä lataa kuin ystäväsi tai jos lataavatkin niin voit evätä heiltä lataamisen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ihan hyviä ideoita, salaaminenhan onnistuu vaikka WinZipillä. Unohdin kuitenkin mainita että jakamisen täytyy olla mahdollisimman helppoa: mitään uusia ohjelmia ei tarvitse asentaa jne.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään