Guest Viper

Kokemuksia Suomen Ilmailumuseosta

4 viestiä aiheessa

Kuten otsikkokin jo kertoo, kyselisin kokemuksia Vantalla sijaitsevasta ilmailumuseosta. Nimittäin mietin tässä että siellä voisi käydä vielä tämän kesän aikana tutustumassa. Keski-Suomen ilmailumuseoon on tullut läpi koluttua, joten voisiko sitä verrata jotenkin tähän pääkaupunkiseudulla olevaan museoon? Kommenttia olisi mukava kuulla, että mitä olette olleet Suomen Ilmailumuseosta mieltä  :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

joten voisiko sitä verrata jotenkin tähän pääkaupunkiseudulla olevaan museoon? Kommenttia olisi mukava kuulla, että mitä olette olleet Suomen Ilmailumuseosta mieltä  :)

 

Keski-Suomen Ilmailumuseo on keskittynyt sotilaskalustoon ja vaikka Suomen Ilmailumuseossakin on muutama sotilaskone niin pääpaino on siviili-ilmailussa. Kummassakin on hyvin varustetut lukusalit jos kiinnostaa hieman harvinaisempi ilmailulukeminen (Suomen Ilmailumuseon lukusali on tosin auki vain arkipäivinä).

 

Tilanpuute on yhteistä kummalekin museolle, jos ei pidä K-SIM:in lentokonejärjestelyistä niin ainakan se parane Suomen Ilmailumuseossa.

 

Eipä tässä ole mitään muuta erikoista eroa & yhteistä museoilla. Tosin Suomen Ilmailumuseossa on ehkä hieman enemmän lentokoneiden oheistavaraa esillä kuin K-SIM:ssä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään