Sami Vesala

Näyttö kosahti?

4 viestiä aiheessa

Terveeksi!

 

Nyt kävi slelainen pieni fiba, että tietokoneen näyttö taisi sanoa työsopimuksensa irti täysin. Ruudussa ei näy miitään muuta, kuin pelkkää harmaata, sekä kuolleita pikseleitä. Nyt onneksi sain viriteltyä koneeni televisioon vallan kaamealla resoluutiolla. Huomenna kylille ostamaan uusi näyttö, mutta snaokaas mikä mahtaa tuhota täysin toimivan nestekidenäytön? Acer merkkinen...

 

Aurinkoisin terveisin S.Vesala

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt kävi slelainen pieni fiba, että tietokoneen näyttö taisi sanoa työsopimuksensa irti täysin. Ruudussa ei näy miitään muuta, kuin pelkkää harmaata, sekä kuolleita pikseleitä.

 

Pystytkö kokeilemaan ko. näyttöä toisella koneella, tai vaihtoehtoisesti toista näyttöä omalla koneellasi? Voisi mielestäni ensin tarkistaa, että vika ei ole näytönohjaimessa, ennen kuin ryntää uutta näyttöä ostamaan. Oireet tosin vaikuttavat enemmän siltä, että näyttö on se rikkinäinen osapuoli...

 

EDIT: Siis kokeilemaan juuri sitä näytönohjaimen ulostuloa toisella näytöllä, missä se littunäyttö oireilee. Oletettavasti olet televisioon vienyt kuvan S-Video -ulostulosta?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jeps! Vika oli siis näytössä. Ei toiminut naapurinkaan näytöllä, ja äsken tuli ostettua ViewSonicin 19" littunäyttö. Tällä sitten jatketaan kunnes tämäkin räjähtää...  :laugh:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään