Jorma Silo

Telttailtiinko me todella Kirjurinluodolla silloin joskus?

2 viestiä aiheessa

Pakattiin tuossa perjantaiaamuna tavaroita Savonlinnan keikkaa varten. Leukailin siinä vaimolle, kuinka festareille lähtö on muuttunut: 70-luvun alussa - ennen vaimoaikaa - mentiin Poriin ja tarkastettiin lähtiessä, onko mukana varmasti tarpeeksi kortsuja ja punkkua. Nyt mennään Kuhmoon ja Savonlinnaan ja tarkastetaan, onko mukana varmasti tarpeeksi Alsucralia Ja Rennietä... (ja vaimo tietenkin puhkesi ylimieliseen vaimohuutoon: et tainnu päästä käyttään yhtään niistä kumeistasi, toiveajattelua oli silloinkin...)

 

Voihan se olla, että aika kultaa muistot ::). Mutta yksi juttu on vaivannut usein: yksi vanha kaveri väittää kivenkovaan, että me oltaisiin silloin - luultavasti se oli jo 60-luvun puolella - telttailtu Kirjurinluodolla. Mulla ei ole asiasta mitään muistikuvaa - muuta kuin että tekltta vuosi - eikä se kyllä johdu siitä punkusta. Muistaako joku harmaaparroista, saattoiko niinä kultaisina vuosina todella majoittua telttaan Kirjurinluodolle?

 

--- Jorma

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

sen verran nuorempi olen että en osaa vastata kysymykseen... mutta miksipä ei olisi ollut, vuoden 84 kartassa "camping" näkyy ja ymmärtääkseni nykyäänkin siellä jazzien aikana sellainen on... no joo voi olla kyllä jossain muussa luodossa kun niitä siinä vieri vieressä on... Isomäen leirintä maauimalan vieressä onkin ollut kiinni jo vuosia paitsi on avattu jazzien ajaksi, nykykäytännöstä tosin en tiedä... ko linkin kuvagalleriassa on jotain 70 luvultakin...

 

http://www.porijazz.fi:8180/historia/index?lang2=fi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään