Guest Henksu

Outo kaatuilemisongelma

7 viestiä aiheessa

Mulla itsellä radeon X800 koneessa ja kone kaatui kuvaamallasi tavalla, hain uudemmat ajurit ja sen jälkeen alkanut työntämään blue screenejä, että harjoitukset ovat itsellä ainakin vielä kesken. Kaverilla jolla vastaava kokoonpano kuin itsellä oli näillä uudemmilla Catalyst ajureilla saanut homman pelaamaan

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Voi olla muistivika joka ilmestyy lämpötilan noustessa.

 

Tuttavan kone oli täysin jumissa, ja näytölle jäi liikkumaton kuva, kun se oli päällä 1-2 tuntia, vain virtajohdon irroitamalla sai tietokoneen sammutettua.

Vika korjaantui kun vaihdettiin uusi muistikampa.

 

reijo

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lämpövika on tosiaan mahdollinen, mutta tuskin muisteissa. Emolevy on pääepäilty kun kerran näyttösignaali kokonaan loppuu, näyttökortin lämpöongelmat yleensä oireilevat kuvan hyytymisenä. Koitapa ajaa koppa auki ja laita vaikka vielä pöytätuuletin puhaltamaan sinne. Jos ei vaikuta mitään, ei ole lämpövika. Huono kontakti voi myös periaatteessa olla syynä, jos näyttökortti lämetessään sen verran elää, että nipinnapin riittävä kontakti häviää. Kannattaa koittaa työntää kortti kunnolla pohjaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeiltu eri muistikammoilla ja käyty Windows Memory Diagnostic läpi -> ei apua.

 

Muistit saa testattua kunnolla kun vetää läpi memtestin, tuohon saattaa kulua hiukan aikaa mutta ainakin tulee selvää laakista.

http://www.memtest.org/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
:) hyvä että sielläkin ongelma poistui. Mulla meni tästä koneesta muistit toiseen kertaan jo vaihtoon ja taas pelittää. Eli pari kuukautta ja jos taas alkaa potkimaan vastaan niin sit saavat kyllä vaihtaa tän kokoonpanon johonkin varmemmin toimivaan 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään