Jukka Övermark

Vakavaa ongelmaa MP3 soittimen kanssa

5 viestiä aiheessa

Omistan siis Creative Muvo TX 512MB soittimen ja nyt on jotain ihmeellistä sen kanssa tekeillä. Ongelma ilmeni, kun ihan normaaliin tapaan laitoin soittimen päälle kuunnellakseni musiikkia, mutta soittimen näyttöön tuli teksti: "No music", vaikka soittimeen on 22 musiikkikappaletta laitettu ja ne vievät tilaa vain 131MB. Kokeilin sitten nauhoittaa soittimeen ääntä, mutta tuli teksti: "No free space". Noh, seuraavana sitten kokeilin soittimen formatoimista, joka onnistui hyvin, mutta kun yritin taas uutta musiikkia laittaa, niin Windows jumittui muutamaksi minuutiksi ja tuli viesti: "Cannot copy [Kappaleen nimi]: The request could not be performed because of an I/O device error."

 

Soittimen mukana ei tullut mitään ajureita tai softaa. Soittimessa on kyllä takuuta lokakuulle asti, mutta se on sitten se viimeinen keino.

 

Lisäys: Onnistuin tässä äskettäin yhden kappaleen laittamaan, mutta soitin ei tunnistanut sitä ja ilmoitti edelleen: "No music"

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko sinulla Windows 2000 tai XP? Veikkaan että olet mennyt ottamaan muistiosan irti tietokoneesta ilman että pysäytit sen ensin ohjelmallisesti. Siskojen Muvot tekivät ihan samaa, hukkaavat puikosta jonkun ohjaustiedoston. Sen sai jollain näppäile, liitä, kytke koreografialla toimimaan, en vaan muista miten se meni. Creativen tuesta voi kuitenkin kysyä apua.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lääh, parin tunnin Googletuksen, pähkäilyn, turhautumisen, mietiskelyn ja supportien kauhomisella sain kuin sainkin laitteen taas toimimaan. Jee!

 

En usko että ongelma lähti tuosta muistin ottamisesta irti ilman kunnollista pysäytystä. Soitin toimi kyllä hyvin sen jälkeen kun olin lisännyt siihen musiikkia, mutta ongelma taisi jostain syystä ilmetä kun vaihdoin siihen patterit.

 

Kiitos kuitenkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään