Matti Ollikainen

Viimeksi katsomasi elokuva ja lyhyt arvostelu siitä

12 viestiä aiheessa

Tä?

 

No eihän se katsomasi elokuvan nimi tuosta kuvasta oikein selviä, ellei tiedä, mistä on kyse. Sen verran pienellä tuo präntti tuossa ylälaidassa ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

King Kongn tossa kattelin lauantaina.. sen viimesimmän version. Ei ollut kovin kaksinen. Eniten ärsytti naispääosaesittäjän rooli, jonka vuorosanat olivat jotakuinkin: no, beautiful ja paljon erilaista kirkumista. 3h leffa oli kyllä aika puuduttava eikä niin erikoinen ku olis Peter Jacksonilta olettanut.

 

Perjantaina kattelin Broken Flowersin, joka on Lost In Translation:n ohjaajan uusin, ja aivan yhtä pimee leffa. Mut ihan ok. Ei siitä oikeen mitään sen kummempaa voi sanoa. Aika paljon näytettiin kuvaa autosta ku maisema menee ohi ja musiikki soi. Mut se oli senverran lyhyt (joku 1.5h), että ei ehtiny tylsistyä. Loppu oli aika.. hmm.. outo.. ja äkillinen.

 

Niijoo, ei noi ollukkaan viimesimmät. Down with Love (zellweegeri ja Ewan McGregor) tuli eilen illalla. Sopi jotenkin yhteen mun huumorintajun kanssa eli tykkäsin.

 

Tero

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Katselin tässä vähän aikaa sitten Matkalla Perditionin. Yksinkertaisesti loistava leffa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Red Eyen eli Yölennon katsoin tuossa lauantaina. Kun en mikään arvosteluexpertti ole niin kirjoitan tälläisen lyhyen pätkän.  ;)

Leffa oli ihan hyvä. Tunnelma oli tiivis niinkuin tuollaisissa lentokoneleffoissa yleensä tuppaa olemaan. Yölennossa ei ollut mukana edes tyypillisiä ovien aukeamisia korkealla meren yllä vaan homma tapahtui ihan realistisissa merkeissä.  :D Yölento on melko kevyttä katsottavaa eikä ole myöskään kovin pitkä.

Yleisarvosana siis..... noh, en rupea mitään numeroja antamaan koska kokemus leffoista on melko vähäistä eli - hyvä leffa kelvannee.  8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Viimeksi katsoin Quentin Tarantinon Pulp Fictionin. Tämä oli toinen kerta kuin katsoin ko. elokuvan. Pulp Fiction mahtuu katsomieni elokuvien top 10, niin kuin melkein jokainen Tarantinon elokuva. Pulp Fictionissa, kuten muissakin Tarantinon elokuvissa, päähenkilöt käyvät erikoisia ja mielenkiintoisia keskusteluja ja koko elokuvan juoni on kerrassaan mainio. Tarantinon elokuviin upean lisämausteen tuo musiikki! Jokainen hänen elokuvansa sisältää mahtavia biisejä!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Viimeksi katsoin smokkimiehen!  8) Loistava elokuva. Eikä k15:ees. :D

 

-Oskari

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

united93.jpg

Missäs mahdat asua kun Suomessa kyseinen elokuva ei ole vielä teattereissa ;)?

 

Edit. Viime leffa minkä katsoin oli Tyttö sinä olet tähti. Elokuva oli minulle suuri pettymys, kun huumori puuttui ja r&b ei uppoa minuun

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään