Juha Ritari

AN72 ja hevoset Utissa

2 viestiä aiheessa

Viime perjantaina 16.6. eestiläinen AN72 rekisteriltään ES-NOH toi Uttiin hevosia Ranskasta ja Ruotsista Kymi GP-ravitapahtumaan. Tulosta on pieni videopätkä Valkealan Hevosystäväinseuran sivuilla www.kouvolanravirata.com ja etusivulta linkki: KATSO Utti 2006-videoleike hevosten saapumisesta Uttiin.

Ohessa on myös kökkö kopio Kouvolan Sanomien lauantain uutissivuilta. Ajattelin, ettei KS närkästy tästä "mainoksesta" vaikka kuva tähän kopiodaankin, ovathan he yksi tapahtuman sponsoreita eikä tuota irtonumeroakaan ole enää myynnissä. Kymi GP-raveja on järjestetty Kouvolassa kesäkuun puolivälin paikkeilla jo useita vuosia. Kouvolan ravirata kuljettaa (tulo/paluu) Euroopasta huippuravureita lentokoneilla suoraan Uttiin. Aiemmin kuljetukset ovat tapahtuneet pääosin bulgarialaisen HeliAirin AN12 koneilla.

Juttu on täällä yleiskeskustelun puolella, koska tuon Söderairin/Soderinkin tapahtumat vellovat täällä ja heidän toistaiseksi viimeinen lentoyrityksensä oli  lennättää  tällä karjankuljetuskoneella väkeä Lappiin.

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olinhan siellä minäkin, mutta tuulien takia kone tulikin "väärästä" suunnasta ja vain tämä hätälaukaus aidan läpi jäi muistoksi....

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään