Guest henkka92

OH-LGB Istuinversio

9 viestiä aiheessa

Terve!

 

Sattuisiko kukaan edes vahingossa tietämään istuinversiota (OH-LGB) EFHK-RJAA välillä. Toisin sanoen haluaisin tietää kuinka paljon ihmisiä koneeseen mahtuu. (HUOM! uudet vuodeistuimet saattavat vaikuttaa lukuun)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En ihan tuota tarkoittanut  :) . Ei niin amatööriä voi ollakkaan, että ei osaisi itse tuota löytää . Satun tietämään, kuinka paljon ihmisiä lennolle on tulossa ja haluaisin tietää mikä istuinversio on. Yleisesti ottaen koneeseen mahtuu noin 282 ihmistä, mutta luku voi vaihdella silti melkoisesti. Pääsemiseni Tokioon katsokaas riippuu luvusta, mutta ei noita tämän hetkisiä tarkkoja lukuja tietenkään kukaan voisi tietää, niin kuin oletinkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En ihan tuota tarkoittanut  :) . Ei niin amatööriä voi ollakkaan, että ei osaisi itse tuota löytää. Satun tietämään, kuinka paljon ihmisiä lennolle on tulossa ja haluaisin tietää mikä istuinversio on. Yleisesti ottaen koneeseen mahtuu noin 282 ihmistä, mutta luku voi vaihdella silti melkoisesti. Pääsemiseni Tokioon katsokaas riippuu luvusta, mutta ei noita tämän hetkisiä tarkkoja lukuja tietenkään kukaan voisi tietää, niin kuin oletinkin.

 

Ok, en tiennyt tuota. Anteeksi väärinymmärrys. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hyvä kommentti  ;) . Tiedoksi kuitenkin, että uudet vuodeistuimet ovat vähentäneet istuinkapasiteettia ja kyytiin mahtuu tällä hetkellä vain 248 matkustajaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyselin Finnairilta asiasta ja sanoivat ainakin että OH-LGB:ssä on vain 248 istuinta. Business-luokassa jo vuodeistuimet vievät melkoisesti tilaa ja sijoiteltu siten että tilaa on myös paljon matkustajille. Itselläkin vähän huuli pyöreenä, kun näin vähän matkustajia koneeseen mahtuu.  :o

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kumma juttu! Noh hän ilmeisesti tarkoitti sitten pelkkää turistiluokkaa tjsp.

Olisi kyllä kieltämättä aika kummallista jos istuinkapasiteetti tippuisi 287:tä vuodeistuimien takia 248:aan.

 

Kiitos kuitenkin tämän törppöilyn korjaamisesta!  ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään