Guest ps

Peliohjainportti hukassa

3 viestiä aiheessa

Hei!

 

Tietääkö joku Peliohjaimista? Jouduin ostamaan uuden peliohjaimen, koska uudessa koneessani ei ollut peliporttia. Kokeilin kaupan peliportti/USB-sovitinta,(jonka palautin kauppaan)  mutta se ei toiminut Microsoftin Force Feedback Joystickissä. Onko joku kuullut, kuinka uuteen XP-koneeseen (HP Pavillion a1429.fi) saisi toimivan peliohjainportin ilman äänikorttia? Mulla olis lisäksi MIDI-soitin, joka toimii myös peliohjainportin kautta.

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pelkkiä peliohjainportti kortteja oli myynnissä joskus 90-luvulla, valmistajina CH Products ja Thrustmaster.  Valitettavasti vaan nämä kortit olivat ISA -väyläisiä ja nykykoneista ei moista väylää enää löydy.

 

Nykyään ainoa ratkaisu on äänikortti, josta löytyy peliohjainportti. PCI väyläinen äänikortti toimii vaikka emolla olisikin integroitu äänipiiri.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joissakin emoissa on peliporttiliitäntä. Tähän liitäntään sopiva adapteri (käytännössä johto, jonka toinen pää sopii ko liitäntään ja toinen pää ruuvataan peliporttiliitännäksi kotelon taakse) pitää sitten erikseen hankkia. Tarkista emosi manuaalista, onko sellainen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään