Sami Puro

Lue ensin: Ohje - Vapaa keskustelu

1 viesti aiheessa

Tässä viestissä on kerrottu muutamia tärkeimpiä yleisiä asioita liittyen tähän nimenomaiseen keskustelupalstaan. Tarkemmat käyttöehdot löydät Säännöt-sivulta.

 

 

Yleistä

 

Vapaa keskustelu-alue on tarkoitettu niille aiheille, jotka eivät sovellu millekään muulle alueelle tässä foorumissa.

 

 

Ennen kuin voit lähettää viestejä keskustelualueellemme, sinun tulee rekisteröityä ja luoda siten itsellesi käyttäjätunnus. Rekisteröityneenä saat myös muita etuja: voit valita käyttöliittymän kielen (englanti, suomi, ruotsi), näet mitä viestiketjuja olet jo lukenut ja voit siirtyä automaattisesti jokaisen viestiketjun uusimman viestin kohdalle. Rekisteröityneenä voit myös lähettää yksityisviestejä toisille käyttäjille ja näet heidän profiilinsa. Muista tutustua rekisteröintisivulta löytyviin keskustelualueen sääntöihin. Löydät säännöt myös täältä.

 

 

 

Viestien otsikointi

 

Muista otsikoida uusi aloittamasi viestiketju asianmukaisesti. Hyvän otsikon tulee kuvastaa itse aiheen sisältöä, ja sen perusteella muut käyttäjät päättävät josko he avaavat koko viestin. Älä myöskään "huuda" otsikoissa, eli älä kirjoita kokonaan isoilla kirjaimilla.

 

Hyviä otsikoita:

 • "Formula 1 -keskustelua"
 • "Mitä harrastat?"

Huonoja otsikoita:

 • "Apua!!!"
 • "Kyssäri"

 

 

 

Viestien sisältö

 

 • Ennen kuin kirjoitat viestin, mieti hetki sen sisältöä. Älä kirjoita viestiä, jos et keksi siihen mitään sisältöä.
   
 • Varmista ennen kirjoittamista, että lähetät viestin oikealle alueelle.
   
 • Muista kirjoittaa selkeästi - pisteet, pilkut ja isot alkukirjaimet! Selkeästi kirjoitettua tekstiä on muidenkin helppo lukea.
   
 • Jos lainaat edellisen kirjoittajan tekstiä, käytä foorumin "lainaa" / "quote" toimintoa. Älä kuitenkaan tee ylipitkiä lainauksia, ja poista kaikki kuvat lainauksesta etteivät ne toistu useaan kertaan samassa viestiketjussa.
   
 • Vapaa keskustelu EI ole "äänestysalue", eli älä tee täysin turhanpäiväisiä äänestyksiä.

 

 

 

Lisäohjeita voit kysyä keskustelualueemme valvojilta joko foorumin yksityisviestillä tai sähköpostitse osoitteesta forum(at)fsnordic.net.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.