Petri Hiltunen

Yleisilmailukoneita kuvaavat kuvaajat huomio!

1 viesti aiheessa

Alla oleva alkuperäisestä lyhennetty teksti tarkoittaa sitä että tiedossa on yleisilmailukoneita kuvaaville kenties antoisiakin hetkiä. :P:laugh: Nimimerkillä kilpailu-urani aikana kaksi kertaa abnormaali (eli 2 x ämpärikaupalla virhepisteitä) lasku saatuani kannusrenkaan maahan 30 metriä päätelineiden maakosketuksen jälkeen.... :-[:D Ei pitäisi hienostella ja herkutella ;D

 

Mukana kapinoissa siis ensimmäistä kertaa myös ULAC-B koneet.

 

Koska kilpailutapahtuma pidetään valvotun lentopaikan aitojen sisäpuolella (maaliinlaskut todennäköisesti MIL puolen rullaustielle) kannattaa paikalle aikovien kuvaajien  olla kuljetusten ja lupien järjestämiseksi sekä turvallisen liikkumisen varmistamiseksi hyvissä ajoin (minimi yksi viikko ennen tapahtumaa) yhteydessä kilpailun johtajaan osoitteeseen keijo.kinnunen (at) ksi.fi.

 

HUOMATKAA SE etä rallilennossa ei "kakkospilotilla" tarvitse ola lentolupakirjaa vaan mukana siis voi olla ilman lupakirjaa!

 

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

KILPAILUKUTSU

Tarkkuuslennon ja Rallilennon SM 2006

Ultrakeveiden tarkkuuslento

 

Aikaisemmin ilmoitetusta poiketen yllä mainittu kilpailu käydään Räyskälän (EFRY) sijasta Jyväskylässä (EFJY).

 

Lyhennetty teksti kutsusta:

 

Keski-Suomen Ilmailijat ry kutsuu suomalaisia lentäjiä – myös ensikertalaisia - osallistumaan tarkkuuslennon ja rallilennon SM-kilpailuihin Jyväskylään (EFJY) 10.-12.8.2006 (varapäivä 13.8.). Tarkkuuslentokilpailu tarkoittaa sääntöjen mukaista henkilökohtaista kilpailua yhden hengen miehistöllä ja rallilentokilpailu samansisältöistä kilpailua kahden hengen miehistöllä...  Samalla koneella voi molempiin kilpailuihin osallistua enintään kolme ohjaajaa tai miehistöä.... 

Henkilökohtaisessa tarkkuuslentokilpailussa ratkaistaan lisäksi tarkkuuslennon Suomen mestarijoukkue, jossa voi olla 2 tai 3 kilpailijaa. 

Kilpailuihin voi osallistua myös ultrakevyellä ( lentokoneella, joka kykenee saavuttamaan sääntöjen mukaisen pienimmän sallitun kilpailunopeuden 110 km/h tai 60 kts. Ultrakevyen ilma-aluksen SM-arvoon lukuun ottaminen riippuu kilpailuaikana voimassa olevista tarkkuuslennon Suomen mestaruuskilpailujen säännöistä.

 

....

 

Ilmoittautumiset kilpailuihin tulee tehdä Keski-Suomen Ilmailijat ry:n kotisivulta (http://www.ksi.fi) saatavalla lomakkeella 31.7.2006 mennessä osoitteella Keijo Kinnunen, Pohjantie 9, 40520 Jyväskylä, tai sähköpostilla keijo.kinnunen@ksi.fi.  Kilpailujen säännöt löytyvät järjestäjän kotisivulta sekä Tarkkuuslentourheilijat ry:n kotisivulta http://www.tarkkuuslento.net.  Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa osanottomaksu, joka on henkilökohtaiseen kilpailuun 100 euroa/kilpailija ja rallilentokilpailuun 100 euroa/miehistö, Keski-Suomen Ilmailijat ry:n tilille Sampo 800012-70689558, tunnus SM-06.

 

Rallilentokilpailuun osallistuvan miehistön tulee ilmoittautua kilpailutoimistossa Tikkakosken lentoasemalla 9.8. klo 22.00 SA mennessä.  Henkilökohtaiseen kilpailuun osallistuvan kilpailijan tulee ilmoittautua em. paikassa 10.8. klo 22.00 SA mennessä.  Ilmoittautumisen yhteydessä tulee esittää seuraavat voimassa olevat asiakirjat: Koneen rekisteröinti- ja lentokelpoisuustodistus, todistukset vaadittavasta vähimmäisvakuutusturvasta, ohjaajan kilpailukoneluokan edellyttämä lupakirja ja FAI:n urheilulisenssi.  Ohjaajan lupakirjavaatimus ei koske rallilennon sitä jäsentä, joka ei ole ilmoittautunut ilma-aluksen päälliköksi, ellei myös hän osallistu koneen ohjaamiseen.

 

Kilpailupaikalla on saatavissa JET A1 sekä bensiiniä 100 LL Shellin kortilla tai käteisellä.  Lisätietoja kilpailusta ja majoituksesta yms. Keijo Kinnunen, puh. 040-5124397.

 

Tervetuloa! 

 

Keski-Suomen Ilmailijat ry

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

 

 

PS from Pete: Vesiksellä EFLA on 4.6 oiva tilaisuus harjoitella, ilmottaudu aki.suokas(at) phnet.fi

Maalisaran vieressä odottava kertasingon mittainen teleobjektiivi ei kuulemma lisää lentäjän paineita?  :P 8) ??? ::):o:-[ :'( ;D

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla