Jukka Joutsijärvi

Windows Vistan julkaisu peruuntuu??

6 viestiä aiheessa

   Onko täällä ollut keskustelua aiheesta, ensinhän Windows Vistan julkaisu siirtyi paljonkin niin että uusin Flightsimulator X julkaistaneen ennen uutta Windowsia, mutta nyt kuulin naapurilta jolla on oma ATK alan yritys, että hän oli kuullut ns. "varmalta taholta" että voipi olla että koko Windows Vistaa ei edes julkaista eli se jää kokonaan tulematta?!! Onko kellään asiasta tietoa tai vastaavia "kuulopuheita"?

    Jos näin kävisi, niin Microsoftin FS tiimihän on liputtanut Windows Vistan puolesta ja ovat ilmoittaneet että uusin Simu on optimoitu juuri Tälle Vistalle!! Eli jos Vista jää julkaisematta meneekö Simu uusiksi juuri tämän Vistalle optimoinnin vuoksi ja näin ollen myös Flight Simulator X julkaisu myöhästyisi...Spekulaatoita-..? >:( >:(:o

jukka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ihmettelen jos Vistaa ei julkastaisi, siihen on pistetty niin paljon aikaa ja kehitysta jne.

kyllä se hasta la Vista sieltä tulee pakollakin...

 

Symantec vaati aikaisemmin että Vista lyötäisiin jäihin koska siihen olisi muka käytetty pöllittyä koodia jne.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Terve!

 

Juurihan Vistasta oli isompi juttu uudessa TM:kin...

 

Varmaan huhuja vain..

 

-Jukka :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

hän oli kuullut ns. "varmalta taholta" että voipi olla että koko Windows Vistaa ei edes julkaista eli se jää kokonaan tulematta?!!

 

Epäilemättä varmaa tietoa... ::) On hyvinkin mahdollista, että Windows Vistan julkaisu siirtyy parempaan ajankohtaa, kun sitä ei nyt saatu jouluksi valmiiksi. Puheet on kuitenkin olleet kuukaudesta tai kahdesta. Kaikki muut "arviot" menee pahasti pieleen. FSX on 100% Windows XP yhteensopiva ja se todennäköisesti julkaistaan syksyllä riippumatta mitenkään Vistan valmistumisesta. Se on totta, että FSX toimii paremmin Vistassa mutta se edellyttää samalla myös uuden DirectX10 näytönohjaimen käyttöä. Eli voit ostaa FSX:n ja käyttää sitä nykyisessä koneessa normaalisti. Sitten aikanaan, kun päivität koneeseesi Vistan ja DX10 näytönohjaimen, FSX ottaa käyttöön uudemmat rajapinnat jolloin ehkä vauhtia ja näyttävyyttä tulee vähän lisää mutta muuten ohjelma toimii kuten ennenkin. Noin pääpiirteittäin selitettynä... Jos olet katsonut FSX:n promokuvia ja -videoita niin ne kaikki on otettu normaalilla Windows XP -kalustolla. Eli nou hätä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

KL tänään:

"Vistan lopulliset testiversiot liikkeelle

    Microsoft ilmoitti viime viikolla, että viivytyksiä kokenut Vista-käyttöjärjestelmä on valmis viimeisiin testauksiin. Puheenjohtaja Bill Gates julkisti Vistan viimeisen testiversion Microsoftin WinHEC 2006 -kehittäjäpäivillä Seattlessa viime viikolla. "

 

Ja kuluttajamyyntiin tulee tämänhetkisten arvioiden mukaan alkuvuonna 2007

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään