Kimmo Hytti

Himpun matalaksi mennyt finaali EFLP:llä??

3 viestiä aiheessa

Viimeyönä n. klo 00:15 paahtoi Lappeenrannan keskustan yli ilmeisesti AN-12 jokseenkin matalalla. (laskuun kiitotielle 24)

Talomme tärisi kuin maan järistyksessa tuon koneen rakkineen pauhaessa yli. Meiltä on matkaa kiitotielle vielä 2km ja välissä on joitakin kerrostaloja jne. joten mahtanut niissä porukka heräillä ja ihmetellä.

Normaalisti talomme kohdalla koneet on monin verroin korkeammalla eikä ylilentoa juurikaan huomaa.

Nykyisin vielä kun nousut ja laskut kaupungin päälle/päältä on jokseenkin pannassa.

 

Sattuikos kukaan muu tapausta todistamaan?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pari vuotta kun asui siinä keskustassa suoraan 24:n finaalin kohdalla, niin kyllä ne tuntu muutenkin aika matalalla menevän. Cessnat ja Jenkki ei paljon hetkauta, mut viime kesänä Air Finland teki läpäreitä kaupungin päältä ni rupes kyllä meteliä olemaan. Tuntuu vaan kyllä aika oudolta, että Antonohvi tuli kaupungin päältä, mut oisko sitten tuulet ollu tarpeeks kovat...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Taisivat sitten eilen illalla oikein kunnolla pyöriä täällä päin, koska joskus alkuillasta iso potkurikone,  (sumun seasta en nähnyt muuta) laskeutui kutoselle. Näytti sen verran "vaaralliselta" keikkumiselta laskeutuminen, että jäin odottelemaan ylösvedon ääniä, mutta kai sitä perille pääsi, kun mitään ei enää kuulunut. onko kenelläkään tietoa mitä nuo idän ihmeet täältä oikein rahtaavat? Tuntuu kuin olisi Saabien lisäksi saatu Antonovit Lappeenrannan vakiovieraiksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään