Guest ohjvg

Poikkeuksellista lentelyä ykstoistasella

6 viestiä aiheessa

...vai onko sittenkään???

 

Olin tänään (tiistai 16.5) kyläilemässä sisareni luona Nastolassa ja siinä pihalla ollessamme tapahtui jotain mitä en ole koskaan ennen niillä nurkilla nähnyt tapahtuvan: Kello kolmen aikaan Finnairin MD11 lensi talon yläpuolelta niin matalalta että koneen pystyi helposti tunnistamaan Finskin mädäriksi pyrstön maalauksien jne. osalta. Kone lensi cumulus-pilvien alapuolella ja ilmiö olisi ollut tutumpaa jossain Helsingin alueella, mutta Nastolassa, kaukana merkittävistä kentistä tämä oli minusta todella outoa ja ei ole tapahtunut ennen. Joten miksi nyt?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En usko. OH-LGA kävi testilenkillä jo viime viikonloppuna. (oisko ollu lauantaina) ja sen jälkeen ei taida olla ollut huoltoja jotka testilentoa vaativat...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jospa kone vain sattui olemaan vähän matalalla esim. lennonjohdollisista syistä Helsinkiin tultaessa? Ei Nastolasta kuitenkaan niin pitkä matka ole Orimaan VORrille...?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Yleensä tästä Nastolan yli lentävät MD-11:set tuntuvat menevän muutenkin huomattavasti matalemmalla kuin muut yli lentävät koneet?

Tai sitten se vain tuntuu, sillä onhan MD-11 huomattavasti isompi kuin mm. finskin bussit.

 

300mm + raju croppaus

[ attachment removed ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sen koneen näki paljain silmin kutakuinkin samalla tarkkudella kuin mitä se tuossa kuvassa nyt on eli se oli varsin matalalla. Muista koneista ei koskaan näe mitään tunnistettavaa - ainoastaan valkoisen vanan perässään. Okei, Orimaa ei ole kaukana, mutta miksi ei sitten konetta aalueen asukkaat ole noteeranneet ennen? Ja miksi muita koneita näe myöskään näin matalalla samalla alueella? No joo, normaalia tai ei. Sehän on vain mukavaa, kun ovi terassilta moista ihailla asumatta pääkaupunkiseudulla jos se tavanomaista on...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään